Förfina sökningDonati

Boka gård utanför Siena

Ett himmelrike i lantlig miljö i trakten kring Siena i den adliga familjen Donatis ägo. En slingrande väg leder fram till ett litet torg omgivet av typiska toskanska byggnader i vacker puts. Det glöder om de röda kulörterna när solen ligger på! Boende kan bokas i olika dimensioner, från tre till tolv personer. Rummen är rymliga och har vackra möbler.

På gården finns två pooler, en lugnare och en allmän. Är ni ett sällskap som önskar beställa måltider, brunch eller  festmiddag garanterar vi att ni får perfekt service. Matlagningskurser arrangeras även för barn i åldrarna 6-12 år. Två gånger i veckan (måndag och torsdag) håller gården öppet sin restaurang och serverar ena kvällen en typisk toskansk middag och den andra en fin pizzakväll. Önskas måltider även andra dagar under vistelsen går detta att arrangera.

Detta alternativ passar också utmärkt för kreativa sällskap som letar bas för måleri, körsång, teater eller dans. Gården är perfekt för fest och bröllop och företag och hit har Tema Toscana arrangerat konferensresor med raffinerad touch. Plats för 59 personer och fler i extrasängar. Hör av er till oss för mer information!

Lantligt med storslagen utsikt över den lite mindre kända dalen Val di Merse. Samtidigt närhet till vackra medeltidsstaden Siena som nås enkelt med bil. Skön natur att vandra i och ett område som blivit populärt även bland mountainbikecyklister.

Avstånd: Siena 20 km, Florens 85 km, Pisa 180 km, Bologna 190 km, Rom 240 km, Milano 380 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Casa Damiano 3 p 65 m². Fristående hus med vardagsrum med öppen spis, köksdel och matplats, 1 dubbelrum och 1 enkelrum. Ett badrum med badkar. Stor privat trädgård med täckt terrass.

Casa Virginia I 4 p 80 m². Ligger på övervåningen. Kök med matplats och vardagsrum med öppen spis. 2 dubbelrum varav 1 med separata sängar. Ett badrum med dusch.

Casa Virginia II 4 p 60 m². Ligger på övervåningen. Kök, vardagsrum med vedeldad kamin. 2 dubbelrum varav ett med separata sängar. Ett badrum med dusch.

Casa Ropoli Sopra 4 p 80 m². Stort vardagsrum med köksdel och stor öppen spis. 2 dubbelrum varav ett med separata sängar. Ett badrum med badkar.

Casa Massimo 4 p 110 m². Ligger på övervåningen. Stort vardagsrum med öppen spis och kök. 2 dubbelrum varav ett med separata sängar. 1 badrum med badkar.

Casa Adriana 4 p 105 m². Handikappanpassad bostad. Stort kombinerat kök och vardagsrum. 2 dubbelrum varav ett med separata sängar. 2 badrum.

Casa Ropoli Sotto 6 p 165 m². Stort vardagsrum, kök med matplats, terrass. På övervåningen 3 dubbelrum (1 med dubbelräng och 2 med delbara sängar). Bbadrum med badkar samt en separat wc.

Casa Marta 6 p 125 m². Kök med matplats, vardagsrum med vedeldad kamin. 3 dubbelrum (1 med dubbelsäng och 2 med delbara sängar). Två badrum varav ett med dusch och ett med badkar.

Casa Luisa 10 p 175 m² Stort kök, matsal, vardagsrum. 5 dubbelrum varav tre med separata sängar och två med grandlit. 4 badrum varav två med dusch och två med badkar. Uteplats.

Villa Donati 14 p 320 m². Ligger i markplan. Kök med stor öppen spis, och sällskapsrum.  1 dubbelrum med dubbelsäng, 2 enkelrum. Ett badrum med dusch. En halv trappa upp finns 1 dubbelrum (med delbara sängar) och ett badrum med dusch. På första våningen finns ett stort vardagsrum med öppen spis, 2 dubbelrum (med dubbelsäng) och ett handfat samt 2 dubbelrum (med delbara sängar). På övervåningen finns ett till badrum med dusch samt separat wc. Egen trädgård.

Extrasäng kan placeras i vissa av rummen och bostäderna.

Sänglinne och handdukar ingår.
Pris på förfrågan.
Hyrs ut lördag-lördag.
På förfrågan kan vi även arrangera uthyrning färre nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Lantligt med storslagen utsikt över den lite mindre kända dalen Val di Merse. Samtidigt närhet till vackra medeltidsstaden Siena som nås enkelt med bil. Skön natur att vandra i och ett område som blivit populärt även bland mountainbikecyklister.

Avstånd till städer: Siena 20 km, Florens 85 km, Pisa 180 km, Bologna 190 km, Rom 240 km, Milano 380 km.

Siena med omnejd
Cirka 60 personer
Pool
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang 0 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär