Förfina sökningBerardenga

Berardenga

Pietetsfullt bevarat kloster i området kring Siena. Här finns en uppvärmd pool inomhus. Perfekt för en vintervecka. Ägarna och värdarna, Giovanna Tiezzi och Stefano Borsa, producerar välsmakande röda biologiska viner. I en sagolik trädgård med en hundraårig magnolia bjuds gästerna på en vinprovning. Gården producerar även en utsökt olivolja. 

Nedfarten från parkeringsplatsen kantas på våren av blommande buddleja, så kallade fjärilsbuskar, rosor och körsbärsträd. Muren längs husets ena långsida kantas av hängande rosmarin. På gården finns höns och grönsaksland som står till gästernas förfogande. På markplan av huset finns poolen, uppvärmd vintertid och med glasväggar som går att öppna upp under varma månader. På samma plan finns ett aktivitetsrum för dans och yoga, ett biljardrum med öppen spis, sällskapsrum och wc. Snygga trädgårdsmöblemang står utanför och vyn ut mot olivlundar och böljande kullar är inbjudande för promenader. Här kan du njuta din semester i alla väder tack vare öppna spisar och fri tillgång till ved.

Här hyr vi ut tre bostäder med möjlighet att öppna upp emellan. Rummen är spatiösa och genuint toskanska.

Till närmaste by, Castelnuovo Berardenga, är det mindre än 2 kilometer – ett välskött samhälle med bar, restauranger och bussförbindelser, bland annat till Siena.

Avstånd: Florens 90 km, Bologna 190 km, Pisa 190 km, Rom 250 km, Milano 385 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Verde 4 p  Sällskapsrum med öppen spis och köksdel. Två sovrum och ett badrum med badkar och dusch. 80 kvm.
Pris: 12 900 – 16 900 kr

Giallo 4 p  Kök/sällskapsrum med öppen spis och “köksö”, lämplig för matkurs. Två sovrum, med varsina badrum med badkar och dusch. 80 kvm.
Pris: 12 900 – 16 900 kr

Rosa 6 p Ingång via extern trappa. Stort kök med öppen spis och en soffgrupp. En halvtrappa upp ligger ett badrum med dusch. En trappa upp tre sovrum med badrum, ett med dusch och två med badkar. 140 kvm. Möjlighet att ställa in extrasängar.
Pris: 25 900 – 29 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Färre dagar vid lågsäsong.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Till närmaste by, Castelnuovo Berardenga, är det mindre än 2 kilometer - ett välskött samhälle med bar, restauranger och bussförbindelser, bland annat till Siena.

Avstånd till städer: Florens 90 km, Bologna 190 km, Pisa 190 km, Rom 250 km, Milano 385 km.

Siena med omnejd
16 personer
Uppvärmd inomhuspool
Självhushåll
Matlagningskurs kan beställas
Restaurang 2 km
Wi-Fi
Vingård

Boka här

Öppna kontaktformulär