Förfina sökningCasa Iris

Casa Iris

På denna lilla lantgård i trakten kring Pisa hyr vi ut en lägenhet. Den ligger på andra våningen i en större antik villa från 1800-talet som är indelad i fem lägenheter, varav de flesta är bebodda av ägarfamiljen. Utsikten är vacker över de toskanska kullarna och i den blommande trädgården finns flera uteplatser och en pool med jacuzzidel som delas med ägarfamiljen. Möjlighet att nyttja tvättmaskin.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Vardagsrum/matsalsdel med köksdel, öppen spis och en enkel bäddsoffa. Diskmaskin finns. 1 dubbelrum med sovloft där det också finns en bäddfåtölj. 1 sovrum med två enkelsängar. 1 badrum med dusch.

Pris: 8 900 – 16 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Fantastisk utsikt över de toskanska kullarna och endast 10 minuter med bil från den lilla medeltidsbyn Castello dei Vicari, känd för sitt medeltida slott. I lilla byn Cevoli 1,5 km bort finns bland annat en bar och en slaktare. 3 km bort ligger närmaste mataffär och i den större byn Casciano finns allt man kan tänkas behöva. 15 minuter bort ligger närmaste motorväg, vilket gör det enkelt att ta sig runt i Toscana och besöka städer som Florens, Pisa och Siena.

Avstånd till städer: Pisa 30 km, Volterra 40 km, Florens 70 km, Siena 95 km, Milano 320 km, Rom 325 km.

Pisa med omnejd
4 + 2 personer
Pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Restaurang 2 km
Wi-Fi
Kusten 35 km
Tennis 1,5 km
Golf 30 km

Boka här

Öppna kontaktformulär