Förfina sökningCastellina 2

Castellina due

Bland de rullande kullarna i Chianti Classico ligger en större vingård som hyr ut flera bostäder. Denna mysiga lilla bostad för 2 personer ligger i ett lanthus ca 200 meter från den gemensamma poolen. Gästerna har även tillgång till en gemensam tvättstuga. 

Möjlighet finns till guidade turer i den medeltida vinkällaren samt provning av gårdens viner och olivolja. 

Detta är ett utmärkt läge för den vinintresserade. I området finns flera bra vinproducenter och på gångavstånd en restaurang. 7 km bort ligger Castellina in Chianti med flertal butiker och restauranger. Den mysiga lilla staden Monteriggioni, känd för sin ringmur, är väl värd ett besök och ligger cirka 1 mil bort. 

Avstånd: Siena 25 km, Florens 55 km, Pisa 110 km, Rom 265 km, Milano 345 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bostad på 50 kvadrat på första plan med ingång via en delad trappa. Bostaden har ett kombinerat vardagsrum och matrum med köksdel, ett dubbelrum med dubbelrum med en dubbelsäng, en garderob och ett badrum med dusch. 

Pris: 4 900 – 9 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Ett utmärkt läge för den vinintresserade. I området finns flera bra vinproducenter och på gångavstånd en restaurang. 7 km bort ligger Castellina in Chianti där det finns ett flertal butiker och restauranger. Den mysiga lilla staden Monteriggioni, känd för sin ringmur är väl värd ett besök och ligger ca 1 mil bort. 

Avstånd till städer: Siena 25 km, Florens 55 km, Pisa 110 km, Rom 265 km, Milano 345 km. 

Chianti
2 personer
Pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 7 km
Wi-Fi
Ligger på en vingård
Tennis 7 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär