Förfina sökningBella d’Orcia

Bella d’Orcia

I Orciadalen i södra Toscana ligger byn Vivo d’Orcia. Slottet och kyrkan är från 1200-talet och tillhör sedan 1500-talet familjen Cervini, ättlingar till påve Marcello II. 

Vid slottet hyrs flera mindre hus och stugor ut. Husen håller en hög standard och har alla sin privata uteplats. Den gemensamma poolen ligger endast två minuters promenad från samtliga hus.

Städerna Pienza, Montalcino och Montepulciano ligger alla en halvtimme bort med bil. Till havet i Grosseto tar man sig på lite mer än en timme. 2 mil bort ligger den berömda klosterkyrkan Sant’Antimo. I byn Vivo d’Orcia som ligger ett par hundra meter från husen finns en liten mataffär, en bar, en bank och en trattoria med regionala rätter. 

Avstånd: Siena 70 km, Florens 145 km, Pisa 220 km, Rom 230 km, Milano 455 km. 

 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Gallinaio 2 p Liten stuga som tidigare var slottets hönshus. Ligger en bit bort från de övriga husen och saknar tillgång till pool. På bottenvåningen finns en matsal, vardagsrum, kök. På övervåningen ett dubbelrum med badrum.
Pris: 8 300 – 17 900 kr

Casa di Pietro 4 p Ligger bredvid Casa di Guilio, vid torget, med en liten privat inhägnad trädgård/uteplats som designadts av en engelsk trädgårdsarkitekt. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum med öppen spis samt kök. På övervåningen ett dubbelrum, ett sovrum med två enkelsängar och två badrum.
Pris: 13 500 – 23 900 kr

Ambasciatore 4 p Fristående hus i ett plan vid slottets utkant, omgiven av en trädgård. Ett stort vardagsrum/matsal med öppen spis och ett öppet kök, två dubbelrum (med delbara sängar), två badrum.
Pris: 13 500 – 23 900 kr

Casa di Lilli 2 p Liten stuga intill den romanska kyrkan. På bottenplan finns ett stort öppet rum som fungerar både som kök, vardagsrum och matsal. På övervåningen finns ett dubbelrum med badrum.
Pris: 8 300 – 16 800 kr

Casa di Giulio 4 eller 5 p Ligger bredvid Casa di Pietro, vid torget, nära slottets pool. På bottenvåningen finns kök, vardagsrum, dubbelrum (med delbara sängar) och ett badrum. På övervåningen ett dubbelrum, ett enkelrum och ett badrum.
Pris: 12 800 – 24 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

AVSTÅND

Städerna Pienza, Montalcino och Montepulciano ligger alla en halvtimme bort med bil. Till havet i Grosseto tar man sig på lite mer än en timme. 2 mil bort ligger den berömda klosterkyrkan Sant'Antimo. I byn Vivo d'Orcia som ligger ett par hundra meter från husen finns en liten mataffär, en bar, en bank och en trattoria med regionala rätter. 

Avstånd till städer: Siena 70 km, Florens 145 km, Pisa 220 km, Rom 230 km, Milano 455 km. 

Val d'Orcia
17 personer
Pool 10 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 0,5 km
Wi-Fi
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär