Förfina sökningTeman

Våra teman är exempel på vad vi kan göra för dig och ditt sällskap/företag. För varje tema har vi knutit till oss kompetenta guider och samarbetspartners inom ämnen som konst, kultur, mat, vandring och hälsa. För dig som älskar att cykla arrangerar vi träningsresor i samarbete med de främsta inom svensk cykelsport.

Mat & vin

Italienare äter inte ketchup. Däremot har varje region sin olivolja, sina traditioner, sina specialiteter och sina sätt att servera pasta på. I Toscana produceras berömda viner som Chianti, Brunello di Montalcino och Vino Nobile di Montepulciano.

Målarkurs

Låt dig inspireras av Toscanas landskap, böljande kullar och vackra natur! Undervisningen sker på svenska av erfaren handledare.

Yoga & hälsa

Vi samarbetar med utvalda gårdar som har funktionella lokaler för yoga, meditation, dans och annan fysisk aktivitet. Kombinera vistelsen med vandring, termalbad och kulturutflykter.

Konst & kultur

På listan över världsarv är Italien som kulturland det rikast representerade. Våra auktoriserade guider lotsar er genom kyrkor, museer, trädgårdar, torg och palats. Välj mellan halvdagstur och heldagstur.

Cykelresor

För dig som älskar att cykla och träna arrangerar vi träningsresor i samarbete med fd proffscyklisten Glenn Magnusson. Cykling i anpassade grupper om 8-15 mil per dag. 

Tjejcykling

I samarbete med fd proffscyklisten Susanne Ljungskog arrangerar vi cykelläger för tjejer. Cykling i anpassade grupper. Nybörjare är välkomna!

Vandra

I oktober går vi Gudarnas stig från Bologna till Florens. Vi erbjuder även vandringspaket där ni går på egen hand och får kartor och boenden bokade. 

Kontakta oss

Vi hjälper dig hitta rätt resa för dina behov och anpassa det efter ditt sällskaps storlek

Öppna kontaktformulär