Förfina sökningTema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Träningsresa till Serbien

11-18 april 2020

NYHET – träningsresa till Serbien!

 

Våren 2020 lanserar vi ett nytt koncept i vårt utbud av träningsresor för cyklister och tar dig med till Serbien. Upplev en annorlunda cykelresa i ett landskap som inga svenskar cyklat i tidigare!

 

Vi håller till i de södra delarna av landet i staden Cacak belägen i jämnhöjd med Italiens Toscana. Utanför Cacak välkomnas vi av lugna vägar som på sina håll känns ödsliga. Miljön är överraskande cykelvänlig och landskapet är relativt kuperat även om det inte är lika tätt mellan backarna som i Toscana. Här finns heller inte samma fikakultur som i trafitionella Västeuropa. Visst finns det barer men det är ändå glest mellan fikaställena.

 

Med denna resa erbjuder vi ett billigare alternativ än de läger vi anordnar i Italien. Vi har endast en ledare med på cykel (Glenn Magnusson) och ingen servicebil. Däremot finns möjlighet att både förlänga eller förkorta passen efter önskemål. Passen är mellan 7 och 12 mil långa och de längre klättringar vi kör är 8 km.

 

Vi bor på ett sporthotell i Cacak där restaurangen serverar mat som fungerar bra för cyklister. Vi disponerar en egen lokal på nedre botten som fungerar utmärkt som cykelförråd. Endast 100 meter från hotellet finns en matvaruaffär.

 

Välkommen med din anmälan!

 

Max 30 cyklister.

För mer information om träningsupplägg, kontakta Glenn Magnusson, Cykelaptit:
info@cykelaptit.se

 

För övrig information kontakta Tema Toscana
info@tematoscana.se

PRAKTISK INFORMATION

PRIS

Anmälan före 30 november:
Pris: 7.900 kr 


Anmälan 1 december - 1 mars: 
Pris: 8.900 kr 

Tillkommer kostnad för cykelfrakt t/r: 1.000 kr

Priserna gäller del i dubbelrum.
Enkelrumstillägg: 900 kr

 

PRISAVDRAG FÖR RESA EXKLUSIVE FLYG:
Väljer du att ordna resa på egen hand drar vi av 1.500 kr på priset. 

AVRESA FRÅN ANNAN ORT:
Önskar du avresa från annan flygplats än den som ingår i resan, kontakta oss så kan vi presentera individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Reser du på egen hand men ändå vill nyttja vår busstransfer på plats, måste du infinna dig i god tid innan huvudgruppen landar på sin flygplats och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång. 

TÅG:
TEMA TOSCANA erbjuder inte färdiga tågrutter eller tågbiljetter. Vi kan däremot tipsa dig och slussa dig vidare till rätt instans.

 

VAD INGÅR

I priset ingår:

- Direktflyg Stockholm-Belgrad
- Transfer till/från hotellet
- 7 hotellnätter på ***sporthotell, del i dubbelrum
- 7 frukostar
- 7 middagar
- Utrymme för säker cykelförvaring
- Flygskatter
- En cyklande ledare

 

DIN CYKEL

På denna resa är det obligatoriskt att du tar med din egen cykel.
Kostnaden är 1.000 kr för flygtransport t/r.
Cykeln måste monteras och packas i cykelväska.

SVÅRIGHETSGRAD

På denna resa cyklar vi 7-12 mil och avverkar 700-1400 höjdmeter dagligen.

 

BOKNINGSVILLKOR

Anmälan är personlig och bindande. Vid anmälan utgår en handpenning om 2.000 kr att betala inom 10 dagar. Handpenningen är inte återbetalningsbar. Slutfaktura skickas ut cirka två månader före avresa.

Avbokningsregler: Sker avbokning 65-30 dagar före avresa återbetalas 50% av totalsumman. Sker avbokning senare än 30 dagar före avresa kan ingen återbetalning ske utan vi debiterar 100% av beloppet och hänvisar till egen försäkring.

Boka här

Öppna kontaktformulär