Förfina sökningTema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Cykel-VM i Schweiz

24-28 september 2020

INSTÄLLD PÅ GRUND AV CORONA

2020-08-12. Det är med sorg vi idag har fått besked från ledningen att man har beslutat att ställa in VM i Schweiz. Våra bokade resenärer har alla blivit informerade om avbokningsregler. Vi satsar nu på VM-resan 2021 och återkommer med information.

 

Upplev cykelstämningen på plats!

 

Tag chansen och följ med på våra unika supporterresor där vi upplever cykel-VM runt om i världen. På denna typ av resa cyklar vi inte själva och har inga cyklar med. Istället deltar vi i festyran och stämningen och supportar de cyklister vi håller på. 

 

2020 hålls cykel-VM i Schweiz. Starten för samtliga linjelopp är i Aigle och målplatsen är i Martigny. Höjdaren blir att vara på plats i VM-stämningen då man varje varv kämpar uppför den berömda klättringen Petite Forclaz. Resan är planerad för att vi endast ska få korta promenader till matställen, tågförbindelser och vid start respektive målplats.

 

Vi ser fram emot att njuta intensiva glada cykeldagar tillsammans och förstås trevligt umgänge och middagar på kvällarna. Med som reseledare finns Glenn & Lena Magnusson. 

 

Följ med på en riktig cykelfest! 
Anmäl dig genom att klicka på ”BOKA HÄR” längre ner på sidan.
Antalet platser är begränsat.

PRAKTISK INFORMATION

PRIS

Pris: 12.700 kr (del i dubbelrum)
Pris vid anmälan efter 1/2 2020: 13.700 kr (del i dubbelrum)
Enkelrumstillägg: 2.000 kr

PRISAVDRAG FÖR RESA EXKLUSIVE FLYG:
Väljer du att ordna resa på egen hand drar vi av 1.500 kr på priset. 

AVRESA FRÅN ANNAN ORT:
Önskar du avresa från annan flygplats än den som ingår i resan, kontakta oss så kan vi presentera individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Reser du på egen hand men ändå vill nyttja vår busstransfer på plats, måste du infinna dig i god tid innan huvudgruppen landar på sin flygplats och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång. 

TÅG:
TEMA TOSCANA erbjuder inte färdiga tågrutter eller tågbiljetter. Vi kan däremot tipsa dig och slussa dig vidare till rätt instans.

VAD INGÅR

I priset ingår:

- Flyg t/r från Arlanda, Landvetter, Kastrup till Genève (andra avreseorter på förfrågan).
- Transfer mellan flygplats och hotell.
- Svenska erfarna guider.
- Boende på hotell inklusive frukost.
- 4 middagar inklusive dryck (öl/vin).
- Tågförbindelse mellan hotellet och start- och målområdet.
- Turistskatter & flygskatter.
- Tema Toscanas lagstadgade resegaranti.

Resan kan bokas exklusive flyg & transfer och vi gör då ett avdrag på 1.500 kr.

BOKNINGSVILLKOR

Vid bokning utgår en handpenning om 2.000 kr att betala inom 10 dagar. Bokningen är bindande och personlig och handpenningen är icke-återbetalningsbar. Slutfaktura skickas ut två månader före avresa. Flygbiljetter skickas ut cirka två veckor före avresa. Avbokning med förlust av endast handpenning kan göras fram till och med 1 juni. Vid avbokning 2 juni-1 augusti debiteras 50% av resans totala pris. Vid avbokning från och med 2 augusti och fram till avresedatum debiteras 100% av resans pris och vi tillhandahåller på begäran intyg att uppvisa för eget försäkringsbolag.

Boka här

Öppna kontaktformulär