Förfina sökningTema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Cykelresa Gardasjön

24 april-1 maj 2021

RESAN 2020 BLEV INSTÄLLD PÅ GRUND AV CORONAPANDEMIN OCH HAR FLYTTATS TILL 2021. MEJL MED INFORMATION OM OMBOKNING HAR SKICKATS UT TILL ALLA DELTAGARE. VÄLKOMNA MED 2021!

 

Vår populära träningsresa till vackra Gardasjön! Cykling i anpassade grupper med fd proffscyklisten Glenn Magnusson som coach och tränare. Vi har med utvalda svenska ledare och cykling erbjuds på flera nivåer, i såväl fart som distans. Distans 8-15 mil per dag beroende på vilken grupp du väljer.

 

Under passen fikar vi och mot dagens slut tar vi något kallt att dricka på hotellet innan vi samlas för gemensam middag och njuter av italiensk mat och dryck i glatt umgänge. För den som vill ordnar vi en kväll en vinprovning och avsmakar traktens omtalade viner.

 

Som bonus kommer cyklistanpassade yogapass (kostnadsfritt) erbjudas på plats liksom massage (250 kr/30 min).

 

Vägarna kring Gardasjön är idealiska för cykling. Här finns allt från flacka eller lätt kuperade vägar i vinlandskapen till bergen där vi kör tiokilometersklättringar. Men framför allt tar vi oss fram i en vacker miljö och blickar ner mot Gardasjön från småvägar i bergslandskapet.

 

Boende på fint och prydligt medelklasshotell vid Gardasjöns sydspets på landtungan Sirmione, nära den historiska kärnan där det kryllar av folkliv på torgen till långt in på kvällen. Bra förvaring för cyklar. Hotellet ligger bra för att snabbt nå rutterna dels på östra dels på västra sidan om Gardasjön. En av dagarna tar samtliga grupper en båtfärd över sjön.

 

Gardasjön anses som en av världens vackraste platser, här finns en rik kultur och många författare och konstnärer har genom alla tider kommit hit för att söka inspiration.

 

 

Smakprov från tidigare Garda-läger:

2017
2018
2019

PRAKTISK INFORMATION

PRIS

Pris: 14.900 kr inklusive direktflyg t/r Stockholm-Italien.

Annan avreseort eller alternativt färdmedel: Väljer du flyg från annan avreseort än Stockholm eller väljer att resa med alternativt färdmedel, måste du ordna med detta själv och ett avdrag görs med 1.500 kr på resans pris. Vill du nyttja vår transfer på plats måste du se till att ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång.

 

 

VAD INGÅR

24/4 Direktflyg Stockholm-Milano 09.30-12.10
1/5 Direktflyg Milano-Stockholm 12.55-15.35
Transfers i Italien
7 hotellnätter, del i dubbelrum på hotell intill Sirmione 
7 frukostar
7 trerättersmiddagar
Dagligen rundor med olika distanser och farter
Glenn Magnusson och hans stab med svenska cykelguider
Båtresa över Gardasjön
Flygskatter och turistskatter
Tema Toscanas lagstadgade resegaranti hos Kammarkollegiet

Tillkommer:
Enkelrumstillägg: 2500 kr
Cykeltransportbuss för den som tar med cykel: 1800 kr
Hyrcykel: Nivå Bianchi i aluminium  med Shimano 105 eller motsvarande: 1800 kr

För den som väljer hyrcykel finns cykeln på hotellet vid ankomst.
Måltidsdryck och måltider ej omnämna ovan.

Annan avreseort eller alternativt färdmedel: Väljer du flyg från annan avreseort än Stockholm eller väljer att resa med alternativt färdmedel, måste du ordna med detta själv och ett avdrag görs med 1.500 kr på resans pris. Vill du nyttja vår transfer på plats måste du se till att ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång.

BOKNINGSVILLKOR

Anmälan är personlig. Vid anmälan utgår en handpenning om 2.000 kr att betala inom 10 dagar. Handpenningen är inte återbetalningsbar. Slutfaktura skickas ut cirka två månader före avresa.

Uppdaterade avbokningsregler med anledning av corona: Avbokar du din resa förlorar du din handpenning. Vi hänvisar till egen försäkring och ställer på begäran ut intyg om att ingen återbetalning skett från oss. Avbokning ska ske senast 8 mars.

DIN CYKEL

Du kan välja mellan följande alternativ:

Cykeltransportbuss: 1800 kr.
Hyrcykel: 1800 kr - nivå Bianchi i aluminium  med Shimano 105 eller motsvarande.

TÅG

Väljer du att resa med tåg eller annat alternativt färdmedel ordnar du detta själv och ett avdrag görs med 1.500 kr på resans pris. 

Boka här

Öppna kontaktformulär