Förfina sökningTema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens
Tema Toscana Företag och Konferens

Cykel-VM Belgien

24-27 september 2021

VM i cykeltokiga Flandern

 

Upplev cykel-VM på plats tillsammans med f d cykelproffset Glenn Magnusson! Vi är på plats under dagarna för de spännande linjeloppen. Vi bor intill startplatsen i Antwerpen och tar oss smidigt till Leuven där avslutningsvarven och målområdet finns. Detta är tionde gången VM arrangeras i Belgien och det är också 100-års jubileum för Cykel-VM!

 

På denna resa har vi inga cyklar med oss utan kommer endast att njuta av den härliga VM-stämningen och supporta bland de 1200 åkarna från 90 olika länder. Resan är planerad för att vi endast ska få korta promenader till matställen, tågförbindelser och vid start respektive målplats. Dessutom ska vi naturligtvis få njuta tillsammans av trevliga middagar.

PRAKTISK INFORMATION

BOKNINGSVILLKOR

Vid bokning utgår en handpenning om 2.000 kr att betala inom 10 dagar. Bokningen är bindande och personlig och handpenningen är icke-återbetalningsbar. Slutfaktura skickas ut två månader före avresa. Flygbiljetter skickas ut cirka två veckor före avresa. Avbokning med förlust av endast handpenning kan göras fram till och med 1 juni. Vid avbokning 2 juni-1 augusti debiteras 50% av resans totala pris. Vid avbokning från och med 2 augusti och fram till avresedatum debiteras 100% av resans pris och vi tillhandahåller på begäran intyg att uppvisa för eget försäkringsbolag.

VAD INGÅR

I priset ingår:

- Flyg t/r från Arlanda, Landvetter, Kastrup till Bryssel (andra avreseorter på förfrågan).
- Transfer mellan flygplats och hotell.
- Svenska erfarna guider.
- Boende på hotell inklusive frukost.
- 3 middagar inklusive dryck (öl/vin).
- Tågförbindelse mellan hotellet och målområdet.
- Turistskatter & flygskatter.
- Tema Toscanas lagstadgade resegaranti.

Resan kan bokas exklusive flyg & transfer och vi gör då ett avdrag på 1.500 kr.

PRIS

Pris: 12.700 kr (del i dubbelrum)
Pris vid anmälan efter 1/4 2021: 13.700 kr (del i dubbelrum)
Enkelrumstillägg: 2.000 kr
Tar du dig till hotellet på egen hand utgår 1.500:- i rabatt

AVRESA FRÅN ANNAN ORT:
Önskar du avresa från annan flygplats än den som ingår i resan, kontakta oss så kan vi presentera individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Reser du på egen hand men ändå vill nyttja vår busstransfer på plats, måste du infinna dig i god tid innan huvudgruppen landar på sin flygplats och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång. 

Boka här

Öppna kontaktformulär