Förfina sökning

Boka cykelresa till Italien

Cykelresor i Italien

Cykling är stort i Italien och på TEMA TOSCANA gör vi som italienarna: vi älskar att cykla men gör aldrig avkall på god mat, vackra vyer och det ljuva livet.

 

Därför har vi valt att samarbeta med fd proffscyklisten Glenn Magnusson och hans Cykelaptit. Tillsammans med Glenn skräddarsyr vi träningsresor för cykelklubbar och arrangerar årligen ett antal öppna cykelresor (se nedan). Vi har med egna svenska cykelguider, våra rutter tas fram på plats och uppdateras kontinuerligt.

 

 

SVÅRIGHETSGRAD

Våra cykelresor vänder sig till dig som cyklar landsvägscykel, som älskar att träna och älskar att cykla. De flesta av våra cykelresenärer motionerar regelbundet året om på cykel och många ställer upp i lopp. Många väljer att ta med sin egen cykel på resan.

Är du osäker på om vald resa passar dig i svårighetsgrad -  hör av dig så går vi igenom allt! 

GLENN MAGNUSSON

Glenn har en lång karriär på cykel med bland annat tre Giro d’Italia, en Tour de France och tre Vuelta a España. Sitt hjärta har han i Toscana, där han varit bosatt som proffscyklist. Glenn talar italienska och hittar på de italienska vägarna som i sin egen ficka. Samtidigt plockar han ut det lilla extra och vet hur man njuter av det italienska goda livet – helt i TEMA TOSCANAS anda.

Skicka intresseanmälan

Öppna kontaktformulär