Förfina sökningVilla Tiglio

Villa Tiglio

Ursprungligen en olivkvarn på en större lantgård som också innefattar en 1700-tals villa som fortfarande står kvar. Villan ligger på en lantgård bland Luccas kullar och med närhet till eleganta  Versiliakusten. På gården finns även andra bostäder som hyrs ut, alla med sin privata trädgård och pool.

Runt gården ligger täta skogar, små vingårdar och olivlundar vilket gör atmosfären lugn och lantlig samtidigt som Versiliakustens stränder och staden Lucca nås enkelt med bil. Detta ger möjligheten till en varierad semester med dagar på stranden och kulturutflykt och strosande i Luccas gamla stadskärna. Villa Tiglio är även ett bra alternativ för de som vill ta med sig hunden på semestern.

När villan renoverades sparades många av originaldetaljerna såsom den gamla kvarnstenen i vardagsrummet.

I trädgården finns en privat pool med utomhusdusch, solstolar, parasoll och en skuggad möblerad terrass och pingisbord. Närmaste pizzeria och mataffär ligger 3 km bort. Möjlighet att hyra in kock och ha matlagningskurser.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Villa 240 kvm.
Bottenplan: Entré, vardagsrum/matsal med öppen spis och den gamla kvarnstenen, kök, toalett. Diskmaskin och tvättmaskin.
Övre plan: Två dubbelrum, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en dubbel bäddsoffa, två badrum med dusch.

Pris: 19 500 - 36 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Närhet till Versiliakusten och dess många stränder. Närmaste pizzeria och mataffär finns på 3 km avstånd. Närmaste by, Monsagrati ligger 5 km bort och till Lucca är det 17 km. 

Avstånd till städer: Pisa 30 km, Florens 95 km,  Siena 170 km, Bologna 170 km, Milano 280 km, Rom 365 km.

Lucca med omnejd
8 + 2 personer
Privat pool
Självhushåll
Halv- och helpension på förfrågan
Restaurang 3 km
Wi-fi
Kusten 20 km
Pingisbord
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär