Förfina sökning

Villa Verde

Villa Verde

Lantlig mysig stenvilla i en lugn del av vindistriktet Chianti och tillhör Castello di Volpaia, en medeltida borg och vingård som ligger 2 km bort. På gården finns restaurang och tennisbana. 

Villan är renoverad i klassisk toskansk stil och varje sovrum har sitt eget badrum. Från terrassen har man en fantastisk utsikt över de böljande kullarna och poolen, vilket gör det praktiskt för föräldrar att hålla uppsikt över poolområdet. 

 

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Bottenvåningen: Vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgården, matsal, kök med diskmaskin, utgång till terrassen, garderob.

Övervåningen: Ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med dusch och badkar, ett dubbelrum och badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar och en trappa som leder utomhus samt ett badrum med badkar och dusch.

Gästhus: Stort vardagsrum med öppen spis, två sovrum med två enkelsängar med varsitt badrum.

Pris: 31 900 – 63 300 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & AVSTÅND

Denna lantliga villa ligger i en lugn del av Chianti och tillhör Castello di Volpaia, en medeltida borg och vingård som ligger 2 km bort. Här finns två restauranger och de ordnar även matlagningskurser och besök i vinkällaren. I borgen finns även en tennisbana. Lite längre bort ligger medeltidsbyn Radda in Chianti där det finns flera restauranger, butiker, post och bank. Härifrån går dagliga bussturer till Florens och Siena.

Avstånd till städer: Radda in Chianti 7 km, Siena 40 km, Florens 55 km, Pisa 100 km, Rom 290 km, Milano 350 km. 

Chianti
8 eller 12 personer
Privat pool 10 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi
Ligger på en vingård
Tillgång till tennisbana

Boka här

Öppna kontaktformulär