Förfina sökningVilla Trefiano

Villa Trefiano

Ståtliga villa i området kring Prato, från 157o som ett jaktslott till familjen Medici och som sedan 1930-talet ägs av en adelsfamilj. Familjen driver en berömd gammal vingård. På gården som ligger 5 km bort finns en vinbar med enklare rätter som är öppen vissa dagar i veckan. De anordnar även matlagningskurser och vinprovningar med besök i vinkällaren. Firar ni något speciellt så rekommenderar vi att hyra in gårdens kock med servitör för middag i villan.

Villa Carmignano är belägen högt på en kulle omgiven av cypresser på ena sidan och eklandskap på den andra. Härifrån har man utsikt över Florens och Prato Pistoia. Runt omkring ligger gårdens stora vin- och olivodlingar. Till byarna Poggio a Caiano och Carmignano är det 2 km. Vill villan hör en privat pool med fin utsikt.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Villan är uppdelad i två delar. Den första har ett stort vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn och öppen spis, matsal, två sovrum, två dubbelrum och ett enkelrum, ett badrum med dusch, ett badrum med badkar och en wc, tvättstuga med tvättmaskin.

Från vardagsrummet på bottenvåningen nås den andra delen av huset, den har även en egen utgång till trädgården. Här finns ett vardagsrum med öppen spis, ett litet kök med matplats, ett dubbelrum med badrum på bottenvåningen och två sovrum med badrum på den tredje våningen. Detta plan nås via en smal trappa.

I villans källare finns det gamla köket kvar, vilket är ett stort rum med välvt tak. Det har en stor öppen spis.

Pris: 25 000 – 45 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Hyrs ut minst 4 nätter under lågsäsong.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Mycket bra läge med närhet till flygplatsen i Pisa och endast 23 km till Florens. Till närmaste restaurang är det 2 km.

Avstånd till städer: Pistoia 15 km, Florens 25 km, Pisa 70 km, Siena 90 km, Bologna 110 km, Rom 300 km, Milano 310 km.

Prato med omnejd
7-13 personer
Privat pool
Självhushåll
Matlagningskurs kan beställas
Restaurang 2 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär