Förfina sökningCasa Tignano

Casa Tignano

Elegant bostad mitt i det kända vindistriktet Chianti. Bostaden är i tre plan i ett restaurerat hus med anor från medeltiden. Inredningen är väldigt modern med mycket konst och designmöbler och utrustad med air condition. 

Bostaden ligger i en liten medeltida by med en handfull hus, ett litet torg och en kyrka. Sommartid finns även en restaurang. Allmän parkering finns 100 meter bort. 

Till bostaden hör en privat inhägnad trädgård med egen uteplats samt en liten pool (0,55 m djup). 

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Från huvudentrén nås ett modernt kök utrustat med bl.a. frys, ugn och diskmaskin, ett vardagsrum med matdel. En modern trappa (ej lämplig för mindre barn) leder upp till ett loft där det finns en dubbelsäng och garderob. Från loftet nås även ett lägre plan där det finns ett stort badrum med dusch och ett dubbelrum med dubbelsäng och utgång till trädgården. 

Pris: 14 900 - 23 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag under högsäsongen. Övrig tid minst 4 nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Bostaden ligger i en liten by i Chiantiområdet. Sommartid finns en restaurang som ligger 150 meter bort. Närmaste större byarna är Tavarnelle Val di Pesa och Barberino Val d'Elsa som båda ligger 5 km bort. Här finns alla slags butiker och även supermarket. Närmaste tågstation ligger 20 km bort. 

Avstånd till städer: Florens 35 km, Siena 45 km, Pisa 90 km, Bologna 125 km, Rom 280 km, Milano 330 km.

 

Chianti
4 personer
Privat pool 3 x 1,80 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 0,2 km
Wi-Fi
A/C
Tennis 5 km

Boka här

Öppna kontaktformulär