Förfina sökning

Villa Tatti

Villa Tatti

I Maremmaområdet, en av de mest orörda delarna av södra Toscana ligger denna stora villa med hög standard. Villan har ett lantligt läge med 30 hektar mark. 

Villan förvärvades av en känd schweizisk filmskapare som blev förälskad i det vackra landskapet och beslutade sig för ge nytt liv åt lantgården som även producerar ett helt naturligt vin och en bio-dynamisk olivolja.

Det originella stenhuset renoverades helt i hög standard och är möblerad med alla moderna faciliteter såsom ett stort professionellt kök, tre stora vardagsrum, tre  matsalar, en traditionell vedugn där man kan baka pizza och bröd, uppvärmda golv, air-condition och ångbad. Man kan även inkludera barnvakt, kock och massage.

Till villan hör en unik infinity pool, en av de mest spektakulära i Toscana. Härifrån har man en fantastisk utsikt över de pittoreska kullarna som sträcker sig ända till medelhavets kust. Vid klar sikt kan man se ända bort till Giglio öarna. Det stora poolområdet är skapat för att kunna användas för sociala tillställningar och event.

Den uppvärmda saltvattenspoolen är 22 meter lång och ligger på den högsta punkten. På ena sidan av poolen finns en stor terrass med tak och ett inbyggt utomhuskök med grill, kyl och rinnande vatten. Den stora poolen inkluderar två separata pooler och en jacuzzi som värms av solpaneler som gör att det även går att bada under våren och hösten.

Hela fastigheten är en avkopplande miljö, perfekt för långa promenader bland fälten. På en av villans vackraste platser finns en sällskapsyta med bl.a. en hängmatta. Här kan man njuta av lugnet och de vackra omgivningarna.

Villans ägare har ett hållbarhetstänk och förutom de biodynamiska odlingarna används solpaneler som årligen ger mer energi än vad som används.

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Huvudvilla (14+2 p):

Bottenplan: Entré, stort vardagsrum med trägolv som lämpar sig bra för bland annat yoga. Vardagsrummet har utgång till en stor veranda med tält. På denna våning finns även en stor matsal med öppen spis, ett fullt utrustat kök med utgång till en uteplat. Lunchmatsal med öppen spis, frukostmatsal med vedeldad ugn och utgång till trädgården. Ett loftutrymme som nås via en trätrappa har en dubbelsäng och ett badrum med dusch.

Första våningen: Master bedroom i västra flygeln med eget badrum som har badkar och separat dusch samt ett sovrum med två enkelsängar som kan kopplas ihop med det andra sovrummet. I den högra flygeln finns två dubbelrum med varsina badrum som har både badkar och dusch.

Andra våningen: Svit bestående av ett dubbelrum, ett rum med öppen spis och ett badrum med dusch, en andra svit med dubbelsäng och eget badrum med dusch, ett dubbelrum med eget badrum med badkar och dusch.

Dependance (4 p): 

Eget hus intill huvudvillan med litet kök, två dubbelrum och två badrum.

Diskmaskin och tvättmaskin.

Pris: 52 500 – 95 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Den medeltida borgen Tatti ligger 4 km bort och här finns en restaurang, pizzeria och bar. I byn Ribolla som ligger på samma avstånd finns även lite butiker och en mataffär. På mindre än 30 minuter når man havet och dess stränder. Sjön Lago di Accesa ligger endast 15 minuter bort.

Avstånd till städer: Grosseto 50 km, Siena 65 km, Pisa 135 km, Rom 200 km, Milano 415 km. 

Maremma
16 eller 20 personer
22 x 4,5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 4 km
Wi-Fi
A/C
Kusten 30 km
Spa
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär