Förfina sökningVilla Sinalunga

Villa Sinalunga

Stor smakfullt inredd villa belägen på en kulle i södra Chianadalen, omgiven av skog, vinfält och olivlundar och del av ett större komplex från 1700-talet. Härifrån kan man göra dagsutflykter till Val d’Orcia, Siena, Umbrien och Trasimenosjön. I byn Sinalunga som ligger 2,5 km bort finns butiker och restauranger. Till vinstaden Montepulciano är det endast 15 km.

I villans privata stora trädgård finns en liten rund pool (0,8 m djup) med jacuzzidel. Här finns också en vinterträdgård med stora fönster som under sommaren erbjuder svalka och är en trevlig plats att inta måltider på. En större pool ligger i den gamla trädgården och delas med gäster från fem andra lägenheter. Gästerna disponerar även en tennisbana.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Villa 350 kvm:


Bottenplan: Stort vardagsrum/matsal med öppen spis, fullt utrustat kök med diskmaskin. Möblerad veranda. 1 dubbelrum med eget badrum.
Övre plan: 2 dubbelrum med varsitt badrum, 1 dubbelrum (två enkelsängar) med badrum, 1 dubbelrum och 1 dubbelrum (två enkelsängar) som delar på ett badrum. Ytterligare ett separat badrum finns på denna våning. Tvättmaskin. 

Pris: 35 500 - 62 700 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan är belägen i östra Toscana. Dagsutflykter görs enkelt till till exempel termalbaden i Rapolano och Chianciano. Eller varför inte en kulturutflykt till Siena eller Assisi. För bad i Trasimenosjön är det 40 km. Till närmaste by med affärer och restauranger, Sinalunga, är det 3 km och till vinstaden Montepulciano är det 15 km.


Avstånd till städer:  Siena 50 km, Florens 105 km, Pisa 190 km, Rom 195 km, Bologna 205 km,  Milano 400 km.

Val d'Orcia
12 personer
Privat pool
Självhushåll
Restaurang 2,5 km
Wi-Fi
Trasimenosjön 40 km
Tennisbana

Boka här

Öppna kontaktformulär