Förfina sökningVilla Sgrilla

Villa Sgrilla

Fin villa med med högt läge i södra Toscana i södra Maremma. Villan ligger 1,5 km från byn Manciano och ca 3,5 mil från kusten. 

Huset har en typisk italiensk arkitektur men inredningen är till stor del handplockad från Afrika och andra resor. Alla tre dubbelrum har ett eget privat badrum och A/C. Det finns ytterligare ett sovrum med två enkelsängar som passar bra för barn.

Detta är ett perfekt alternativ för familjer med små barn. Poolen kan på förfrågan inhägnas och trappan i villan har en barnsäker grind. Trädgården har en stor plan gräsmatta där barnen kan springa runt och det finns en stor möblerad veranda med stora glasdörrar mot både pool och trädgård. 

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Vardagsrum med stor öppen spis, en stor matsal och ett kök, inglasad veranda med soffor och ett stort matsalsbord som även kan användas vintertid. Ett dubbelrum med ett eget badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar som passar barn och ett eget badrum med dusch. 

Övre plan: Två dubbelrum med egna badrum med dusch. 

Sänglinne och handdukar ingår samt städning 6 timmar under veckan. 

Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Pris: 22 800 – 43 900 kr

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger i södra Toscana i området Maremma som är känt för sin natur. Ett perfekt alternativ för de som vill ha lugn och ro och kunna göra kortare dagsutflykter. Saturnia som är känd för sina naturligt varma källor och har en av de vackraste golfbanorna i Toscana ligger mindre än 2 mil bort. Andra trevliga utflyktsmål är de etruskiska städerna Pitigliano, Manciano och Montemerano. De oexploaterade stränderna i Maremma ligger alla på nära avstånd. I den närmaste byn Manciano som ligger 1,5 km bort finns flera restauranger, barer och butiker. Att promenera hit tar ca 20 minuter.  

Avstånd till städer: Orbetello 40 km, Grosseto 60 km, Siena 135 km, Rom 150 km, Florens 200 km, Pisa 220 km, Milano 500 km. 

 

 

Södra Maremma
6-8 personer
Privat pool 9 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 1,5 km
Wi-Fi
A/C
Kusten 35 km
Golf 20 km

Boka här

Öppna kontaktformulär