Förfina sökningVilla Gimignano

Villa Gimignano

Denna unika fastighet var ursprungligen en vattenkvarn och ligger bara 5 km från staden San Gimignano med sina fascinerande torn och ett par mil från den kända etruskstaden Volterra

Vattenkvarnen restaurerades av en Skotsk arkitekt som ville skapa en vacker kontrast mellan de vackra antika valven och designmöbler. I trädgården finns möblerade uteplatser och en pool.

Villan ligger i en egen liten dalgång vid en liten bäck. Det finns inga andra hus i närheten och ingen tv.  Denna villa passar därför de som vill bo lugnt och tyst, som gillar natur och fågelkvitter. Den sista biten av vägen till villan är ganska brant och passar inte låga sportbilar och nervösa bilförare.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Ett stort öppet rum med valv som öppnar upp sig mot ett kök. Diskmaskin. Utgång till trädgården.

Övre plan: Entré, ett sovrum med två enkelsängar, två dubbelrum, ett badrum med dusch och badkar, ett badrum med dusch, ett master bedroom med stora fönster mot trädgården och ett privat badrum.

Pris: 25 900 – 41 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger bara 5 km från San Gimignano, staden som är känd för sina vackra torn. Här finns ett flertal butiker och restauranger. Närmaste restaurang ligger 2 km bort. I Poggibonsi som ligger 1,5 mil bort finns motorvägen mellan Florens och Siena som gör det enkelt att ta sig runt i Toscana. 

Avstånd till städer: San Gimignano 5 km, Siena 40 km, Florens 55 km, Pisa 85 km, Rom 300 km, Milano 350 km. 

Volterra med omnejd
8 personer
Privat pool 11 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär