Förfina sökningVilla Rufina

Villa Rufina

Historisk villa från 1500-talet på en kulle nordväst om Florens i det gröna området Mugello. Då villan ligger högt upp har man en fantastisk utsikt över omgivningarna. Från tågstationen i Rufina tar man sig enkelt till Florens. 

Villan är stor med många gemensamma sällskapsytor och inredd med antika möbler. En stor trädgård omger huset. Här finns ett privat kapell, ett poolområde och en byggnad där det finns ett omklädningsrum, ett litet gym och bastu. 

I källaren finns en gammal olivkvarn och här förvarades en gång vin och olivolja som producerades i området. Nu finns här en tvättstuga med tvättmaskin. 

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Vardagsrum, ett tv-rum, en toalett, två vardagsrum, en loungedel med piano, ett bibliotek, en stor matsal med utgång till trädgården, ett stort kök med en separat del för diskmaskin och kyl/frys. 

Övre plan: Ett dubbelrum med eget badrum med dusch, ett dubbelrum med eget badrum med dusch och badkar, en svit med dubbelsäng, stor garderob och eget badrum med dusch och badkar, fem dubbelrum med egna badrum med badkar, två twinrum med två enkelsängar och egna badrum med badkar. Från detta plan har man en möblerad terrass nära poolområdet. 

Tvättmaskin.

Pris: 26 900 – 76 800 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Hyr ut minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger i Mugelloområdet nordöst om Florens. Detta är ett grönt område med mycket berg, skog och vinodlingar. Den närmaste byn Londa ligger 5 km bort och här finns alla slags butiker och flera restauranger. I Rufina finns en tågstation med dagliga avgångar till Florens. 

Avstånd till städer: Rufina 8 km, Florens 35 km, Arezzo och San Gimignano 80 km, Siena 100 km, Bologna 110 km, Pisa 125 km, Milano 310 km, Rom 315 km. 

 

Mugello
20 personer
Privat pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 5 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär