Förfina sökningVilla Radicofani

Villa Radicofani

Lantlig stenvilla i södra Chianadalen i sydöstra Toscana som tillhör en större lantgård. Villan är omsluten av vackra böljande fält och ligger helt enskilt utan grannar i närheten. 

Från den runda poolen är det en fantastisk utsikt och det är nära till det berömda Val d’Orcia. I området finns flera mysiga städer och byar som Montepulciano, Pienza och Montalcino samt de kända thermalbaden i San Casciano dei Bagni di san Filippo och Chianciano Terme. 

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

På bottenplan finns ett stort vardagsrum. Tre trappsteg upp finns ytterligare ett vardagsrum med stora fönster mot trädgården. Ett trappsteg ner finns ett kök fullt utrustat med bl.a. kyl/frys, diskmaskin och micro.

Två trappsteg upp från matplatsen finns ett sovrum med två större enkelsängar och ett eget badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar, utgång till till trädgården och ett eget badrum med dusch, ett sovrum med två större enkelsängar med utgång till trädgården och eget badrum med badkar. 

Pris: 15 900 - 41 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Minst 4 nätter under lågsäsong.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger i södra Toscana, ca en mil från den större byn Sarteano där det finns flera butiker. Från villan nås enkelt de mysiga städerna Pienza och Montepulciano. Flera kända thermalbad ligger ca 2 mil bort. Närmaste tågstation i Chiusi ligger mindre än 2 mil bort vilket gör det enkelt att göra dagsutflykter till Florens, Arezzo och Rom. Villan ligger nära gränsen till både Umbrien och Lazio samt den större sjön Trasimeno som ligger ca 4 mil bort. 

Avstånd till städer: Montepulciano 30 km, Orvieto 55 km, Perugia 70 km, Siena 85 km, Rom 175 km, Pisa 215 km, Bologna 235 km, Milano 435 km. 

Val d'Orcia
12 personer
Privat pool 10 meter i diametern
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 10 km
Trasimenosjön 40 km
Spa 20 km

Boka här

Öppna kontaktformulär