Förfina sökning

Villa Punta

Villa Punta

Denna exklusiva strandvilla ligger endast 300 meter från stranden i Punta Ala vid Toscanas kust. På gångavstånd ligger flera restauranger och butiker. 

Villan har renoverats i hög standard i modern stil med stora öppna sällskapsytor. I den gröna inhägnade trädgården finns pinjeträd och en privat pool med jacuzzidel. Villan har även en stor möblerad terrass med matplats och soffor. 

 

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Bottenplan: Stor öppen yta med vardagsrum, matsal och kök. Stort vardagsrum med stora glasdörrar mot terrassen, matplats för 8 personer, gourmetkök utrustat med bland annat ugn, micro, nespresso, kyl/frys, vinkyl och diskmaskin. Sovdelen består av en liten korridor som leder till två sovrum, ett enkelrum och ett dubbelrum. I korridoren finns ett badrum med dusch. I slutet av korridoren finns ett dubbelrum med eget privat badrum med jacuzzibadkar och en separat dusch. Tvättmaskin.

Loft: Från vardagrummet går en spiraltrappa till ett litet vardagsrum och ett sovrum med eget privat badrum med dusch. 

Pris: 36 900 – 89 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Hamnen vid Punta Ala ligger 1 km bort från villan och här finns lite butiker och restauranger. I byn Gualdo finns flera restauranger och en supermarket. 250 meter från villan finns flera stränder, både publika och privata där man kan hyra solstolar och parasoll. Ca 4,5 mil bort ligger Piombino där det går dagliga färjor till ön Elba som är en bra dagsutflykt. 

Avstånd till städer: Castiglione della Pescaia 20 km, Follonica 20 km, Piombino och Grosseto 45 km, Talamone 70 km, Pisa 135 km, Rom 215 km, Milano 410 km. 

Grosseto
7 personer
Privat pool 10 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 1 km
Wi-Fi
A/C
Strand 0,3 km

Boka här

Öppna kontaktformulär