Förfina sökningVilla Palma

Villa Palma

Renoverad villa belägen bland Luccas kullar. Från huset har man en fantastisk utsikt över staden Lucca och dess kullar. Verandan sträcker sig längs hela huset och har en möblerad uteplats. I den välskötta trädgården finns många blommor och växter samt ett poolområde.

Villans amerikanska ägare totalrenoverade den 2014 och den har nu nya badrum i marmor, ett nytt kök och air-condition i alla sovrum.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Entré, vardagsrum med tv och öppen spis samt utgång till den möblerade verandan, vardagsrum med tv, kök med diskmaskin, matsalsdel och öppen spis. Tvättstuga, toalett.

Övre plan: Stort dubbelrum med eget badrum med dusch och badkar, ett dubbelrum med eget badrum med dusch, två sovrum med två enkelsängar som delar ett badrum med dusch, ett dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar som delar på ett badrum med dusch.

Pris: 34 900 – 57 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

På en av Luccas kullar ligger Villa Palma. Detta område kallas “La Maolina” och är känd för sitt vin och sitt vackra landskap med olivlundar och vinodlingar. Till staden Lucca är det endast 10 minuter med bil och till kusten och dess stränder är det ca 40 minuter.

Avstånd till städer: Lucca 5 km, Pisa 40 km, Florens 80 km, Siena 160 km, Milano 285 km, Rom 360 km.

Lucca med omnejd
12 personer
Privat pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3 km
Wi-Fi
A/C
Kusten 30 km
Tennis 0,6 km

Boka här

Öppna kontaktformulär