Förfina sökning

Villa Orlando

Villa Orlando

Denna vackra nyrenoverade villa i hög klass ligger på en kulle med olivträd nära staden Cortona. Närheten till Umbrien gör att det även går att göra dagsutflykter till städerna Perugia och Assisi. 

Villan renoverades omsorgsfullt 2014. Man har bevarat den lantliga känslan utomhus men insidan har hög standard med air-condition i båda sovrummen.

Villan lämpar sig bra för två par eller en mindre familj. Till huset hör en möblerad terrass med grill. I trädgården finns en pool som har fantastisk utsikt över omgivningarna.

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

På bottenplan finns ett kombinerat vardagsrum/matsal/kök, ett dubbelrum med badrum och en inbyggd garderob. En trappa upp finns ytterligare ett dubbelrum med badrum och inbyggd garderob. Diskmaskin och tvättmaskin.

Pris: 16 900 – 28 700 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Villan ligger 4 km utanför den etruskiska staden Cortona. Närheten till Umbrien gör att det även går att göra dagsutflykter till städerna Perugia och Assisi. Sjön Trasimeno ligger på nära avstånd och här finns ett par mindre stränder.

Avstånd till städer: Cortona 4 km, Perugia 45 km, Assisi 60 km, Siena 75 km, Florens 110 km, Pisa 195 km, Rom 240 km, Milano 415 km. 

Cortona
4 personer
Privat pool 8 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 4 km
Wi-Fi
A/C
12 km till Trasimenosjön

Boka här

Öppna kontaktformulär