Förfina sökningVilla Nocchi

Villa Nocchi 

Historisk toskansk 1800-talsvilla med privat pool och panoramautsikt, belägen på kullarna mellan Lucca och Versiliakusten. Platsen ligger i en sval dal som nås av sköna brisar från havet. På 10 minuters bilresa når du närmsta byn där det finns butiker och kaféer. På en halvtimmes bilresa når du Lucca med sina historiska murar, konststaden Pietrasanta eller kustorterna Viareggio och Forte dei Marmi. Dessutom är den omgivande landsbygden perfekt för vandring och cykelturer. 

Villan rymmer upp till 11 personer, på första våningen finns 6 sovrum och 4 badrum, de tjocka väggarna isolerar byggnaden bra och håller den sval. Fläktar finns i varje sovrum. Utomhusmiljön är charmig, särskilt den stora terrassen med utsikt över en liten italiensk trädgård, där kan du njuta av utsikten över Luccas kullar. Några steg ned ligger den stora trädgården och poolområdet som omges av buskar med rosor, iris och hortensior. 

Avstånd: Lucca 18 km, Pisa 30 km, Florens 90 km, Bologna 170 km, Milano 300 km, Rom 350 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Bottenplan: Entréhall, huvudvardagsrum med franska fönster som öppnar sig mot terrassen, ett mindre vardagsrum med öppen spis, kontor med TV, matrum/frukostplats, ett fullt utrustat kök och en gästtoalett. 

Övre plan: 4 dubbelrum med dubbelsängar, ett tvåbäddsrum, ett enkelrum och fyra badrum.

Pris: 61 000 - 97 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Avstånd: Lucca 18 km, Pisa 30 km, Florens 90 km, Bologna 170 km, Milano 300 km, Rom 350 km. 

Lucca med omnejd
11 personer
Privat pool 6x12
Självhushåll
Måltider går att beställa
Wi-fi

Boka här

Öppna kontaktformulär