Förfina sökningVilla Monteguidi

Villa Monteguidi

Lantgods ett par mil från etruskstaden Volterra, bestående av en stor huvudbyggnad, två mindre stenhus och ett annex. En perfekt plats att samla alla nära och kära för ett bröllop eller en födelsedagsfest. Här har varje enhet sin privacy samtidigt som det finns utrymmen att samlas på gemensamt.

Till husen hör en stor inhägnad park med lavendel, cypresser, olivträd och blommor. En privat tennisbana och pingisbord finns till gästernas förfogande liksom flera möblerade terrasser och sällskapsytor. BBQ. Den stora stenlagda innergården är perfekt för större fester och här går att samla hela gruppen för middagar.

En liten restaurang finns 500 meter från villan, öppettider bör kontrolleras.
Till närmaste by med affärer, barer och restauranger är det 1 mil.

Ett par meter från villan ligger den vackra poolen med utsikt över omgivningarna. 

Området är en perfekt utgångspunkt för att besöka Toscanas mysiga städer och byar. I omgivningarna finns flera vingårdar att besöka. Den närmste ligger bara ett par hundra meter bort. Det gör även den närmaste restaurangen.

Den medeltida byn Casole d’Elsa ligger 10 km bort och här finns mataffär, bar och restauranger. 22 km bort ligger Colle Val d’Elsa och här finns större mataffärer och butiker. 30 km bort ligger de mysiga städerna San Gimignano och Volterra. Till kusten tar man sig på en timme. En restaurang finns 500 meter från villan.

Avstånd: Siena 45 km, Florens 75 km, Pisa 100 km, Bologna 170 km, Rom 275 km, Milano 370 km. 

 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Den stora villan är uppdelad på tre lägenheter med varsin ingång samt ett annex. Totalt finns plats för 26 personer fördelade på 10 dubbelrum och 2 trippelrum.

Disposition:

Huvudbyggnaden (3 lägenheter):

Lägenhet 1 (6 p): 180 kvm. Första våningen. En yttre trappa leder upp till en möblerad loggia. Inomhus finns ett vardagsrum med öppen spis, ett fullt utrustat kök med matplats. 1 dubbelrum med dubbelsäng. 2 dubbelrum med två enkelsängar vardera. 2 badrum

Lägenhet 2 (7 p): 200 kvm. Bottenplan. Två ingångar från varsin sida. Innergården leder till en en sluten veranda med stora fönster som kan användas till större gemensamma måltider. Den andra ingången leder till ett vardagsrum med öppen spis, ett väl utrustat kök med matplats. Denna lägenhet har 1 dubbelrum med dubbelsäng, 1 dubbelrum med två enkelsängar, 1 sovrum med våningssängar + en enkelsäng. 2 badrum

Lägenhet 3 (7 p): Två ingångar i två plan. Den stora ingången är på bottenplan. Där finns ett stort kök med matplats, ett vardagsrum med öppen spis. Denna lägenhet har 1 dubbelrum med två enkelsängar. En trappa ner (har även separat ingång) finns 1 dubbelrum med en dubbelsäng, 1 sovrum med en våningsäng + en enkelsäng. 2 badrum.

Annex (6 p): 220 kvm. Bottenplan. Stort vardagsrum med öppen spis. Väl utrustat kök med matplats. 2 dubbelrum med två enkelsängar vardera, 1 dubbelrum med dubbelsäng (dessa sovrum har utgång mot trädgården). 1 badrum. 

En tvättstuga finns till gästernas förfogande. 

Pris: 55 000 – 119 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag under högsäsong, övrig tid minst 4 nätter med flexibel ankomstdag. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Detta område är en perfekt utgångspunkt för att besöka Toscanas mysiga städer och byar. I omgivningarna finns flera vingårdar att besöka. Den närmste ligger bara ett par hundra meter bort. Det gör även den närmaste restaurangen.

Den medeltida byn Casole d'Elsa ligger 10 km bort och här finns mataffär, bar och restauranger. 22 km bort ligger Colle Val d'Elsa och här finns större mataffärer och butiker. 30 km bort ligger de mysiga städerna San Gimignano och Volterra. Till kusten tar man sig på en timme. En restaurang finns 500 meter från villan.

Avstånd till städer: Siena 45 km, Florens 75 km, Pisa 100 km, Bologna 170 km, Rom 275 km, Milano 370 km. 

Volterra med omnejd
26 personer
Privat pool 15 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 0,4 km
Wi-Fi
Tennisbana

Boka här

Öppna kontaktformulär