Förfina sökning

Villa Monteguidi

Villa Monteguidi

I det vackra Chiantiområdet ligger detta gods som består av en stor huvudbyggnad och två mindre stenhus med plats för upp till 30 personer. En perfekt plats att samla alla nära och kära för ett bröllop eller en födelsedagsfest. 

Till husen hör en stor inhägnad park med lavendel, cypresser, olivträd och blommor. En privat tennisbana finns till gästernas förfogande liksom flera möblerade terrasser och sällskapsytor. Den stora stenlagda innergården är perfekt för större fester och här går att samla hela gruppen för middagar.

Ett par meter från villan ligger den vackra poolen med utsikt över de omgivningarna. 

 

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Den stora villan är uppdelad på tre lägenheter med separata ingångar: 

Lägenhet 1: Första våningen. En yttre trappa leder upp till en möblerad loggia. Inomhus finns ett vardagsrum med öppen spis, ett fullt utrustat kök med matplats, två dubbelrum som har två enkelsängar vardera, ett stort dubbelrum med dubbelsäng, kamin och två badrum med badkar. 

Lägenhet 2: Bottenplan. Har två ingångar från varsin sida. Innergården leder till en en sluten veranda med stora fönster som kan användas till större gemensamma måltider. Den andra ingången leder till ett vardagsrum med öppen spis, ett väl utrustat kök med matplats. Denna lägenhet har ett dubbelrum med dubbelsäng, ett dubbelrum med två enkelsängar, ett sovrum med våningssängar och en enkelsäng samt två badrum med badkar. 

Lägenhet 3: Två ingångar i två plan. Den stora ingången är på bottenplan. Där finns ett stort kök med matplats, ett vardagsrum med öppen spis, ett dubbelrum med två enkelsängar, ett badrum med dusch. En trappa ner (har även separat ingång) finns ett dubbelrum med en dubbelsäng, ett sovrum med en våningsäng och en enkelsäng, ett badrum med badkar. 

Annex: Bottenplan. Huset har ett stort vardagsrum med en dubbel bäddsoffa och öppen spis, ett väl utrustat kök med matplats, två dubbelrum med två enkelsängar vardera, ett dubbelrum med dubbelsäng (dessa sovrum har utgång mot trädgården). Ett badrum med dusch. 

Ett par meter från huvudvillan ligger även en studio: Studion har en dubbel bäddsoffa, väl utrustat kök med plats att äta tillsammans på den stora verandan och ett badrum med dusch. 

En tvättstuga finns även till gästernas förfogande. 

Pris: 41 900 – 95 000 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag under högsäsong, övrig tid minst 4 nätter med flexibel ankomstdag. 

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Detta område är en perfekt utgångspunkt för att besöka Toscanas mysiga städer och byar. I omgivningarna finns flera vingårdar att besöka. Den närmste ligger bara ett par hundra meter bort. Det gör även den närmaste restaurangen.

Den medeltida byn Casole d`Elsa ligger 10 km bort och här finns mataffär, bar och restauranger. 22 km bort ligger Colle Val d´Elsa och här finns större mataffärer och butiker. 3 mil bort ligger de mysiga städerna San Gimignano och Volterra. Till kusten tar man sig på en timme. 

Avstånd till städer: Siena 45 km, Florens 70 km, Pisa 100 km, Bologna 170 km, Rom 275 km, Milano 370 km. 

Siena
24-30 personer
Privat pool 15 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 400 meter
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär