Förfina sökningVilla Maremma

Villa Maremma

Stor exklusiv villa i södra Maremma, vid kusten i södra Toscana. Till havet och dess stränder är det endast 5 km. Här finns bland annat två exklusiva strandklubbar.

Den charmiga villan är inredd med antika möbler och modern teknik för att garantera maximal komfort för våra gäster. Villan är omgiven av en park med olivträd, granatäppelträd och ekar. Alla sovrum har privat badrum och ingår gör med badrock och toalettartiklar. 

Det går att hyra in  kock, butler och barnvakt på daglig basis eller för speciella tillfällen. Villan är perfekt för större privata sällskap som söker något extra. 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Villa 14 + 3 p Entré, vardagsrum och bibliotek med soffor och öppen spis, en studio, matsal. Sammalagt finns här sju sovrum: tre dubbelrum med eget badrum och ett enkelrum med eget badrum, två sovrum med två enkelsängar (kan sättas ihop) med egna badrum, en toalett, ett mindre dubbelrum med eget badrum. Stort fullt utrustat kök med bland annat ugn, ismaskin, kyl/frys, diskmaskin och olika kaffemaskiner. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare finns.

Pris: 70 000 - 115 000 kr/vecka

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Hyrs ut minst tre nätter vid grupparrangemang,  företagsresor, bröllop och fest.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Vackert inbäddad i naturen i södra vilda Maremma och med närhet till kusten och Medelhavsstränderna. Närmaste by, Albinia, ligger 8 km bort.

Avstånd till städer: Grosseto 30 km, Siena 110 km, Rom 145 km, Florens 175 km, Pisa 185 km, Bologna 270 km, Milano 465 km.

Södra Maremma
14 + 3 personer
Privat pool
Självhushåll
Måltider kan beställas
Restaurang 8 km
Wi-Fi
A/C
Kusten 5 km

Boka här

Öppna kontaktformulär