Förfina sökningVilla Marcello

Villa Marcello

Arkitektritad villa på  toskanska landsbygden, endast 9 km till de vackra stränderna på Versiliakusten. Till den historiska staden Camaiore vid foten av apuanska alperna är det gångavstånd (1 km). Det är också nära till välkända stränderna Pietrasanta och Forte di Marmi med sina eleganta restauranger, butiker och barer. 

Villans ägare har tillsammans med sin dotter, en berömd arkitekt, designat och renoverat boendet med betoning på ljuset och bibehållande av  toskanska traditioner. Villan består av tre enheter, en huvudbyggnad och två gästhus – perfekt för sällskap som vill semestra tillsammans men behålla viss integritet. I huvudbyggnaden finns två sovrum (ett dubbelrum och ett tvåbäddsrum) och tre badrum. Gästhusen består vardera av ett tvåbäddsrum med varsitt badrum. 

Färska grönsaker och frukter finns att njuta av från köksträdgården som sköts av en trädgårdsmästare. Framför huvudbyggnaden ligger också den stora poolen.  

Avstånd: Lucca 25 km, Pisa 30 km, Bologna 180 km, Florens 110 km, Rom 370 km. 

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Huvudbyggnad:
Öppen planlösning med sittgrupp och öppen spis, matplats och kök med tillgång till trädgården och en terrass möblerad för gemensamma utomhusmåltider. Ett dubbelrum och ett enkelrum vardera med eget badrum. Källare med tvättstuga och badrum. 

Gästhus 1:
Tvåbäddsrum med badrum.

Gästhus 2:
Tvåbäddsrum med badrum. 

Pris: 41 600- 66 300 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Avstånd: Lucca 25 km, Pisa 30 km, Bologna 180 km, Florens 110 km, Rom 370 km. 

Versiliakusten
8 personer
Privat pool
Självhushåll
Restaurang 1 km
Wi-fi
Nära till strand

Boka här

Öppna kontaktformulär