Förfina sökningVilla Magliano

Villa Magliano

På en kulle med panoramautsikt över södra Maremmas landskap ligger denna bekväma villa. Maremma är en av de mest faschinerande regionerna i Toscana med sin oförstörda natur, närheten till havet med vilda stränder, etruskiska städer och mat- och vinkultur. Från villan tar det endast 20 minuter med bil till närmaste strand.

Lanthuset är uppdelad i två separata byggnader som hyrs ut tillsammans. Husen ligger avsides och är omgivna av en medelhavsträdgård med olivträd, rosmarin och lavendel. Omgivningarna inbjuder till promenader. I trädgården finns flera uteplatser och från poolen har man en spektakulär utsikt.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Övre huset På bottenvåningen ligger ett kök med diskmaskin. Köket har en anslutande veranda med uteplats, ett rum med bäddsoffa, ett dubbelrum, ett badrum med dusch och en tvättstuga.

Nedre huset På bottenvåningen finns ett vardagsrum, ett litet kök, ett twinsovrum, ett dubbelrum samt ett rum med två enkelsängar som lämpar sig bra för barn eller tonåringar, ett badrum med dusch samt ett badrum med badkar och dusch.

Sänglinne och handdukar ingår.

Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Pris: 20 800 – 41 000 kr

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger i Maremmaområdet i södra Toscana, en av de mest faschinerande regionerna i Toscana med sin oförstörda natur, närheten till havet med vilda stränder, etruskiska städer och mat- och vinkultur. Från villan tar det endast 20 minuter med bil till närmaste strand. Till närmaste byn Magliano är det 8 km. 

Avstånd till städer: Grosseto 35 km, Rom 160 km, Florens 175 km, Pisa 190 km, Milano 460 km. 

Södra Maremma
8-9 personer
Privat pool 10 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 8 km
Wi-Fi
Kusten 20 km

Boka här

Öppna kontaktformulär