Förfina sökningVilla Lucignano

Villa Lucignano

Större villa belägen mellan städerna Siena, Arezzo och Montepulciano i norra Chianadalen. En halvtimme bort med bil ligger Lago di Trasimeno, den fjärde största sjön i Italien. 

Denna villa är uppdelad i två delar, en huvudvilla med plats för 10 personer och ett annex för 5 personer. Husets ägare bor i en enskild del av annexet med egen ingång. Villan lämpar sig bra för en stor barnfamilj där barnen kan springa fritt i trädgården eller för ett stort kompisgäng. Gården är inhägnad och har en pool med solstolar samt en utomhusdusch.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Huvudvillan: Bottenplan med stort öppet rum med öppen spis och flera utgångar till trädgården, vardagsrum, matsalsdel, köksdel med öppen spis, kyl/frys, diskmaskin och ugn, en toalett med tvättmaskin. På övervåningen finns ett vardagsrum med öppen spis och utgång till stor terrass med utemöbler, ett pentry med diskmaskin och ugn, 2 trippelrum med varsitt badrum, 1 dubbelrum med badrum och 1 dubbelrum med två enkelsängar (som också är en passage), ett badrum. Sovrummen kan även nås via en extern trappa.
Pris: 25 900 – 55 900 kr

Annexet: På bottenplan finns ett dubbelrum med eget badrum. På övervåningen (kan även nås via en extern trappa) finns ett dubbelrum med eget badrum med bland annat jacuzzi. Ett litet pentry finns också.
Pris: 14 900 – 26 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

STÄDER & AVSTÅND

En halvtimme bort med bil ligger Lago di Trasimeno, Italiens fjärde största sjö. Närmaste stad är Lucignano, en mysig rund stenstad som är omgiven av murar. Här finns restauranger och butiker. 2,5 km från villan ligger den närmaste mataffären. På gångavstånd ligger en större bensinmack med matservering. 4 km bort ligger ett större outletområde med butiker och restauranger. 

Avstånd till städer: Lucignano 4,5 km, Montepulciano 25 km, Arezzo 30 km, Cortona 30 km, Siena 35 km, Florens 95 km, Rom 200 km, Milano 400 km. 

Norra Val di Chiana
12-18 personer
Privat pool 14 x 6,5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 4 km
Wi-Fi
Trasimenosjön 25 km
Golf 6 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär