Förfina sökningVilla Loppeglia

Villa Loppeglia

Detta renoverade lanthus ligger fridfullt på en kulle i närheten av Lucca och Versiliakusten och dess stränder, en kilometer från den medeltida byn Loppeglia. Från den stora verandan, den färgglada trädgården och poolområdet har ni fin utsikt över dalen nedanför.

Huset är byggt så att två familjer eller en grupp ska kunna dela den och ändå vara självständiga. Den första och andra våningen kan delas upp i två delar genom att stänga en dörr. I ett separat rum finns ett litet biljardbord.

Den välskötta trädgården med mycket blommor och växer som är typiska för detta område är omgiven av ett staket, vilket gör det till ett perfekt alternativ för barnfamiljer med mindre barn. Den stora poolen ligger centralt i trädgården och här finns även en utomhusdusch.

Villan ligger 1 km från den medeltida byn Loppeglia där det finns en mataffär och restaurang. Staden Lucca ligger 15 km bort och till kusten är det ca 30 km. 

Avstånd till städer & byar:  Loppeglia 1 km, Lucca 15 km, Pisa 40 km, Florens 75 km, Siena 145 km, Milano 290 km, Rom 370 km.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenvåning: Matsal, kök med diskmaskin, två dubbelrum, badrum med dusch.

Övervåning: Vardagsrum, ett dubbelrum med badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar, ett dubbelrum med en mindre dubbelsäng, ett badrum med dusch, en stor veranda.

Pris: 17 900 – 33 500 kr 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger 1 km från den medeltida byn Loppeglia där det finns en mataffär och restaurang. Staden Lucca ligger 15 km bort och till kusten är det ca 30 km. 

Avstånd till städer:  Lucca 15 km, Pisa 40 km, Florens 75 km, Siena 145 km, Milano 290 km, Rom 370 km.

Lucca med omnejd
9-10 personer
Privat pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 1 km
Wi-Fi
Kusten 30 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär