Förfina sökningVilla Impruneta

Villa Impruneta

Litet ombyggt hus som från början var en lada, i närheten av Florens. Villan ligger på en lantgård/relais på gångavstånd till den lilla staden Impruneta, känd för sina terracottaföremål. 

Villan är omgiven av en häck och har sin egna möblerade uteplats, en grill och en litet poolområde med parasoll och utomhusdusch. På gårdens B&B som ligger bredvid finns ett större poolområde och ett gym som är tillgängligt även för villans gäster. På förfrågan frukost i den gemensamma matsalen. Båda sovrummen i villan har air-condition.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

På bottenplan finns ett kombinerat vardagsrum/matsal med köksdel, ett dubbelrum med stort fönster mot poolen, ett badrum med dusch och en trappa upp en sovdel med en dubbelsäng.

Diskmaskin och tvättmaskin.

Pris: 15 900 – 28 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villa ligger i utkanten av den lilla staden Impruneta, känd för sina terracottaföremål. På andra sidan vägen finns en mataffär och i Impruneta 500 meter bort flera restauranger och butiker. Närheten till Florens gör att det är enkelt att ta sig till staden med kollektivtrafik och undvika dyra parkeringar.

Avstånd till städer: Florens 13 km, Greve in Chianti 15 km, Siena 70 km, Pisa 95 km, Milano 300 km, Rom 310 km.

Florens med omnejd
4 personer
Privat pool 7,5 x 4,5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 0,3 km
Wi-Fi
A/C
Tennis 3 km
Golf 8 km

Boka här

Öppna kontaktformulär