Förfina sökning

Villa Gigliola

Villa Gigliola

På en av Chiantis gröna kullar, med fantastisk utsikt över vingårdarna och olivlundarna i området ligger denna villa för 10 personer. Villan är varsamt renoverad med bevarad originalstruktur.

Till villan hör en stor trädgård med grill och flera möblerade uteplatser. Den privata poolen har fin panoramautsikt och ett badrum med dusch i nära anslutning. Villans ägare bor i en ombyggd lada på fastigheten med egen ingång och de använder inte poolen. 

 

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Bottenplan: Stort vardagsrum, badrum med dusch, stort kök utrustat med bl.a. ugn, två frysar, micro och diskmaskin, matplats för 10 personer, två dubbelrum (varav ett sovrum har A/C), badrum med dusch, en tvättstuga med tvättmaskin. 

Övre plan: Stort vardagsrum med öppen spis, ett dubbelrum med eget badrum med dusch, ett sovrum med två enkelsängar och A/C, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum med dusch, ett kök med matbord utrustat med bl.a. ugn, diskmaskin och frys. Alla sovrum med enkelsängar kan sättas ihop till dubbelsängar. 

Pris: 31 900 - 43 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & SEVÄRDHETER

Villan ligger i Chiantiområdet, ca 3 mil från den stora kulturstaden Florens och 3 km från den närmaste byn Montespertoli där det finns alla slags butiker. San Gimignano, staden som är känd för sina många medeltida torn ligger ca 2,5 mil bort. 

Avstånd till städer: Florens 30 km, Siena 60 km, Pisa 75 km, Bologna 120 km, Rom 300 km, Milano 320 km. 

Chianti
10 personer
Privat pool 12 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3 km
Wi-Fi
A/C

Boka här

Öppna kontaktformulär