Förfina sökningVilla Gaiole

I hjärtat av Chianti, 5 km från Gaiole in Chianti, ligger denna villa med privat pool, belägen på en avskild plats med panoramautiskt. Härifrån är det enkelt att nå de många charmiga byarna i Chianti, dessutom ligger staden Siena bara 30 km bort, och Florens nås på 60 km. 

Med omsorgsfull inredning är villans sovrum rustade med luftkonditionering, privata badrum med bubbelpool eller massage-dusch, samt egen ingång från trädgården. 

Utomhusområdet är utformat för avkoppling i trädgården eller kring poolen. För sällskap som tycker om matlagning finns dessutom två kök och en grill som har direkt tillgång till trädgården, perfekt för utomhusmåltider. Vinälskare kommer att uppskatta närheten till många vingårdar som erbjuder vinprovning, bland annat det berömda Castello di Brolio. 

Avstånd: Gaiole in Chianti 5 km, Siena 30 km, Arezzo 50 km,Florens 60 km, Pisa 120 km, Bologna 160 km, Rom 240 km, Milano 360 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Nedre plan; Vardagsrum med stor öppen spis och piano, matsal och kök som leder till en uteterrass. Ett dubbelrum med himmelssäng och eget badrum med jacuzzibadkar och dusch, som endast nås från trädgården, finns också en gästtoalett. 

Övre plan; Vardagsrum med stor öppen spis. Två dubbelrum med eget badrum och jacuzzibadkar. Ett tvåbäddsrum med eget duschrum.

Pris: 93 000 - 105 000 kr 

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

 

AVSTÅND

Siena 30 km, Arezzo 50 km,Florens 60 km, Pisa 120 km, Bologna 160 km, Rom 240 km, Milano 360 km

Chianti
8 personer
Privat pool 12x6 m
Självhushåll
Wi-fi
A/C

Boka här

Öppna kontaktformulär