Förfina sökningVilla Dicomano

Boka villa i Mugello

Villa Dicomano

Mysigt litet stenhus i Mugello nordost om Florens, på en gammal lantgård med anor från medeltiden. En gång i tiden förvarades vin här men är nu är huset renoverat i hög standard. Den lilla villan ligger på en kulle med fin utsikt över Mugellodalen.

Till huset hör en terrass med tak, en trädgård och en privat pool. Bredvid villan finns ett annat hus som hyrs ut. Dessa är dock åtskilda av en häck och båda husen har sina egna privata uteplatser och pooler.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Vardagsrum/matsal med öppen spis, en halv trappa upp ett kök utrustat med bland annat ugn, kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin, ett badrum med dusch och en trappa upp ett dubbelrum samt eller sovrum med två enkelsängar.

Pris: 15 600 – 28 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Den lilla villan ligger på en kulle med fin utsikt över Mugellodalen nära Florens. 1,5 mil från huset ligger Bilancinosjön där det bl.a. finns ett par mindre stränder och vattensporter. Närmaste mataffär ligger 1,5 km bort och närmaste restaurang cirka 5 minuter med bil.

Avstånd till städer: Vicchio 3,5 km, Florens 40 km, Bologna 100 km, Siena 130 km, Pisa 135 km, Milano 300 km, Rom 315 km.

Mugello
4 personer
Privat pool 9 x 4 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 3,5 km
Wi-Fi
Bilanciosjön 16 km
Tennis 3 km
Golf 16 km

Boka här

Öppna kontaktformulär