Förfina sökningVilla Compito

Villa Compito

Nyrenoverad villa på landsbygden i närheten av Lucca. Detta område erbjuder gott om typiska medeltida torn, borgar och romanska kyrkor. Det finns även gott om kastanjeskogar och olivlundar.

Villans ägare har designat den för att vara avkopplande men samtidigt modern och det finns både A/C, inbyggd grill och extern dusch. Den möblerade terrassen har tak och ligger nära poolen. Den stora platta trädgården är inhängnad och passar särskilt bra för barnfamiljer.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenvåning: kök/matplats med diskmaskin och ett vardagsrum med öppen spis med utgång till trädgården och terrassen, gästbadrum med dusch.

Övervåning: Dubbelrum, ett sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch.

Nedre bottenplan: Öppen yta med två enkelsängar som ansluter till ett sovrum med två enkelsängar som kan sättas ihop, ett badrum med dusch.

Pris: 18 900 – 33 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger mindre än 15 minuter till staden Lucca med bil. Detta område erbjuder gott om typiska medeltida torn, borgar och romanska kyrkor. 

Bara 300 meter från villan ligger den närmaste restaurangen och knappt 1 km bort den lilla byn Colle di Compito där det finns en supermarket och andra mindre butiker. Ett par kilometer bort ligger även avfarten till motorvägen. Detta gör det enkelt att besöka städerna Florens, Pisa, San Gimignano och stränderna vid Versiliakusten. Till kusten är det ca 40 km. 

Avstånd till städer:  Lucca 15 km, Pisa 30 km, Florens 70 km, Siena 140 km, Milano 300 km, Rom 370 km.

Lucca med omnejd
6 + 2 personer
Privat pool 11 x 5,5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 0,3 km
Wi-Fi
A/C
Kusten 40 km

Boka här

Öppna kontaktformulär