Förfina sökningVilla Ciciana

Villa Ciciana

Carmigt lanthus i närheten av Lucca, renoverat i klassisk toskansk lantstil och med personlig touch av villans ägare. Villan har synliga träbalkar, terracotta golv och varma färger. Villan har figurerat i flera inredningstidningar.

Från trädgården och poolen har man en fantastisk utsikt över det vackra landskapet med sina olivlundar. Det går även att se Villa Grabau och Villa Reale där Napoleons syster Elisa Bonaparte Baciocchi, prinsessa av Lucca bodde.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Stort kök/matsal med diskmaskin, öppen spis och utgång till innergården, vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgården, badrum med dusch och en tvättstuga.

Första våning: Vardagsrum med öppen spis med utgång till terrassen med trappor ner till trädgården, ett sovrum med två enkelsängar med ett eget badrum med dusch och badkar, ett sovrum med två enkla himmelssängar, ett sovrum med två enkelsängar (alla sängar kan flyttas ihop), ett badrum med dusch.

Andra våning: Ett dubbelrum med ett eget badrum med dusch, ett litet vardagsrum med ett litet kök.

Pris: 34 500 – 59 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger ovanför byn Marlia, en plats utanför staden Lucca, känd för sina historiska villor och magnifika parker. Till byn är det ca 5 km. Ca 2 km från villan ligger en restaurang och mataffär. 40 km till kusten. 

Avstånd till städer: Lucca 10 km, Pisa 35 km, Florens 75 km, Siena 160 km, Milano 295 km, Rom 360 km.

Lucca med omnejd
8 personer
Privat pool 10 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2 km
Wi-Fi
Kusten 40 km
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär