Förfina sökningVilla Chiesa

Villa Chiesa

Litet lanthus i trakten runt Volterra. Huset har anor från 1200-talet och har fungerat både som kapell, vakttorn och redskapsbod till bönderna innan det renoverades till ett semesterhus. Läget är i hjärtat av Toscana, mellan Poggibonsi och San Gimignano.

Den nuvarande ägaren har renoverat huset i gammal stil. Golvet är från det gamla sjukhuset “Santa Maria della Scala” i Siena och många av de gamla stenarna i orginalstrukturen har använts.

Huset är omgivet av cypresser som ger skugga och det finns även en möblerad uteplats och en privat pool med solstolar, parasoll och en utomhusdusch som är uppvärmd av solpaneler.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Kombinerat vardagsrum och kök utrustat med bland annat diskmaskin, ugn, kyl/frys och micro och utgång till trädgården, ett dubbelrum med utgång till trädgården, badrum med dusch och ett litet utrymme med tvättmaskin. Ett trappa upp finns ett dubbelrum, ett badrum med dusch och ett sovrum med två enkelsängar. Alla sovrummen har air-conditon.

Pris: 13 500 – 27 900 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger cirka 5 km från byn Poggibonsi där det finns alla slags butiker och flera restauranger. Här finns även motorvägen mellan Florens och Siena som gör det enkelt att ta sig runt i Toscana. Staden San Gimignano, känd för sina medeltida torn ligger 13 km bort. Cirka 40 km bort ligger Chiantiområdet där det finns gott om vingårdar att besöka. Till kusten är det 90 km. 

Avstånd till städer: Poggibonsi 5 km, San Gimignano 13 km, Siena 35 km, Florens 45 km, Pisa 85 km, Rom 295 km, Milano 350 km. 

Volterra med omnejd
6 personer
Privat pool 15 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 5 km
Wi-Fi
A/C
Tennis 5 km
Golf 30 km

Boka här

Öppna kontaktformulär