Förfina sökning

Villa Castrum

Villa Castrum

Villa Castrum är en antik villa på godset Canonica di Cortine, i hjärtat av Chianti med anor från 1037. På godset finns även B&B samt lägenheter med självhushåll. Det finns en park, parkering och pool som endast disponeras av villans gäster. Matlagningskurser och möjlighet att hyra en privat kock finns.

Villan ligger strategiskt mellan dalgångarna Elsa och Pesa och är omgiven av skogar, vinodlingar och olivlundar. Spår av etrusker finns det många av i omgivningarna. Senare, under medeltiden, hade  pilgrimsleden Via Francigena med Rom som utgångspunkt stor betydelse för Cortine.

Huvudvillan som hyrs ut har plats för 10 personer. Behövs fler sängplatser finns möjlighet att även hyra en självständig del av villan för fyra personer.

BOENDEBESKRIVNINGAR & PRISER

Huvudvillan (10 p):
Bottenplan: Stort sällskapsrum med stora vackra fönster och öppen spis, matsal med öppen spis, litet vardagsrum med TV, stort välutrustat kök med frukostrum samt diskmaskin och ugn. 1 dubbelrum med privatbadrum.

Övervåning: 2 dubbelrum med varsitt privat badrum samt dörr med utgång till stor balkong, tvättmaskin.  2 dubbelrum (delbara sängar) med varsitt badrum (det ena i direkt anslutning till rummet, det andra utanför rummet) och med tillgång till balkong.

Dependence / separat del som kan öppnas upp till huvudvillan (4 p):
Stort kök och ett vardagsrum. 1 dubbelrum med privat badrum + 1 dubbelrum (delbara sängar) med badrum utanför rummet. 

Pris 10 personer: 39 900-99 500 kr kr
Pris 14 personer: 45 900 – 110 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Hyrs ut minst 4 nätter under lågsäsong.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

OMGIVNINGAR & AVSTÅND

Beläget mitt i Chianti med närhet till många sevärdheter och byar. Nära till Florens och till Siena. Till närmaste by, San Donato in Poggio, är det endast 2 km.

Avstånd till städer:  Florens 30 km, Siena 40 km, Pisa 120 km, Bologna 130 km, Rom 290 km, Milano 330 km.

Chianti
10 eller 14 personer
Privat pool
Självhushåll
Restaurang 0 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär