Förfina sökningVilla Capezzano

Boka villa vid Lucca

Villa Capezzano

Avskild villa utmed Versiliakusten, med närhet till havet och gångavstånd till en by har här hittat det perfekta huset. 

Villan ligger högt på en kulle. Utsikten från villan och dess infinitypool är magnifik. Härifrån kan man se både ön Elba och Cinque Terre. Huset har renoverats i typiska toskanska material. Inredningen är ljus och varje sovrum har sitt egna privata badrum. A/C finns i ett av sovrummen och på verandan. 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Huvudvillan 6 p Bottenplan: Ingång, vardagsrum med öppen spis, matsal, kök med diskmaskin, sovloft (air-condition) som nås via en spiraltrappa och har en dubbelsäng och ett badrum med dusch. Tvättstuga. Alla rum kan öppnas upp mot trädgårdens veranda. Övervåning: Master Suite med ett vardagsrum, en dubbelsäng och ett badrum med dusch. Ett dubbelrum med badrum med dusch. Båda sovrummen kan öppnas upp mot en stor panoramaterrass.

Gästhus 2 p Dubbelrum med badrum med dusch.

Pris: 33 700 – 62 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger på en kulle vid Versiliakusten, på gångavstånd till byn Capezzano Monte som har både affärer och en restaurang. Till fots är det 300 meter och med bil 1,5 km. Versiliakusten och dess stränder ligger mindre än en mil från villan. Här finns flera butiker, restauranger och nattklubbar.

Till Pietrasanta är det bara 6 km. Denna lilla stad brukar sedan 1841 kallas “konstens stad” och “lilla Athen” och ligger mellan havet och de apuanska alperna. Dess centrum anses som ett av de mest eleganta platserna i Italien och har många kulturella event, över 50 konstgallerier, trevliga butiker och vinbarer.

Avstånd till städer: Pisa 35 km, Lucca 45 km, Florens 115 km, Siena 180 km,  Milano 260 km, Rom 365 km.

Versiliakusten
8 personer
Privat pool 10 x 6 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 1 km
Wi-Fi
A/C
Kusten 10 km

Boka här

Öppna kontaktformulär