Förfina sökningVilla Campiglia

Villa Campiglia

Vackra villa belägen mitt bland de böljande fälten i Val d’Orcia. I den stora trädgården finns en pool och härifrån har man en fin utsikt över omgivningarna. 

Villan är renoverad i en högre standard med ekgolv och stora sällskapsytor. Utanför villans kök finns en möblerad uteplats och grill. Närmaste restaurang ligger 2,5 km bort.

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Bottenplan: Stort vardagsrum med öppen spis, ett badrum med dusch, en matsal med öppen spis, ett kök med bland annat ugn, kyl/frys, diskmaskin och micro, ett dubbelrum, ett badrum med dusch, en tvättstuga med tvättmaskin. 

Övre plan: Stort vardagsrum med öppen spis, ett dubbelrum med privat badrum med dusch, ett dubbelrum med privat badrum med hydro-massagebadkar, ett dubbelrum med loft och ett privat badrum med dusch. 

Pris: 18 900 – 48 500 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Villan ligger i Val d'Orciaområdet i södra Toscana. Detta område är främst känt för sin vackra natur och sitt vin. I området finns flera vingårdar och mysiga städer. I San Casciano dei Bagni och Bagni di San Filippo finns naturligt värma källor och spa-resorter. Till Trasimenosjön är det cirka 55 km. I byn Campiglia finns flera butiker. 

Avstånd till städer: Campiglia 2,5 km, Castiglione d'Orcia 12 km, Pienza och Montepulciano 25 km, Siena 65 km,  Florens 150 km, Rom 200 km, Pisa 230 km, Milano 450 km. 

Val d'Orcia
8 personer
Privat pool 16 x 4,5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 2,5 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär