Förfina sökningVilla Convento

Villa Convento

Villa i trakten kring Siena, byggd 2005 i klassisk toskansk stil som hem åt två arkitekter. Den ligger i ett jordbrukslandskap, nära Ombronefloden och erbjuder fin utsikt över de närliggande vingårdarna och med närhet till det vackra landskapet Val d’Orcia. I horisonten syns slott och andra lantgårdar.

Villans fem sovrum har alla varsitt badrum och A/C går att få till en extra kostnad. Villan kan (förutom på högsäsongen) även hyras för 8 personer.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Huvudbyggnad med två mindre byggnader på sidan, på ena sidan ett separat gästrum med ett dubbelrum och på andra sidan ett garage. På bottenvåningen finns ett stort kök med kyl, diskmaskin, gasspis och vedspis samt en matsalsdel med separat frukostbord. Mellan köket och garaget finns en tvättstuga med tvättmaskin. På övervåningen två dubbelrum med eget badrum (ett med jacuzzibadkar), och två sovrum med två enkelsängar.

Pris: 17 900 – 39 700 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Under lågsäsong minst 5 nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

I den mysiga medeltidsstaden Buonconvento som ligger 3 km bort finns allt man kan tänkas behöva och 3 mil bort ligger staden Siena. Ett par hundra meter från villan ligger en pub med matservering och pizza.

Avstånd till städer: Buonconvento 3 km, Montalcino 15 km, Siena 30 km, Florens 100 km, Pisa 150 km, Rom 245 km, Milano 390 km. 

Siena med omnejd
10 personer
Privat pool 15 x 5 meter
Självhushåll
Måltider går att beställa
Restaurang 0,5 km
Wi-Fi
A/C
Husdjur välkomna

Boka här

Öppna kontaktformulär