Förfina sökningTuscolana

Boka villa utanför Rom

Tuscolana

Magnifik villa på kullarna utanför Rom, idag hotell med restaurang, konferensrum och spa. Villan omgärdas av en fyra hektar stor park och är ett av Roms vackraste grönområden. Nedanför skymtar Rom. Bygget påbörjades 1578 av kardinal Alessandro Rufini på platsen som var ruinerna av en antik romersk bostad. Genom århundradena har palatset därefter tillhört flera berömda familjerna ur den romerska adeln, såsom Ferreri, Sforza, Aldobrandini och Sacchetti. 

Rom nås på 30 minuter med bil/buss och boendet är perfekt för den som vill vara nära den eviga staden men samtidigt undvika stress och buller. Boendet är också utmärkt för den som vill utforska pittoreska byar som ligger på bekvämt avstånd runtom.

Här arrangerar vi gruppresor för företag och bröllopsarrangemang. Vi kan erbjuda många alternativ på teambuilding och aktiviteter. Hotellet har ett wellnesscenter med spa finns med en inomhuspool delvis uthuggen ur en grottvägg. Massage och behandlingar kan beställas.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Rummen finns i varianterna classic, superior, deluxe och junior svit. 

Boende med B&B 
Pris på förfrågan

Hyrs ut minst två nätter.
Arrangemang av företagskonferenser och fest/bröllop.
Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

STÄDER & AVSTÅND

Unikt palats med närhet till både natur och kultur. Från Frascati (3 km) går det tåg dagligen in till Rom. Nära till Roms flygplatser. Utflykt går enkelt att göra till alla sevärdheter runtom i Castelli Romani, såsom Castel Gandolfo vid Albanosjön, Grottaferrata, Rocca di Papa eller pittoreska Nemi vid Nemisjön.

Avstånd till by/städer: Frascati 3 km, Rom 30 km,  Neapel 200 km, Florens 300 km, Pisa 370 km, Bologna 400 km, Milano 600 km.

Övriga Italien: LAZIO
200 personer
Pool
Restaurang 0 km
Wi-Fi
Spa
Golf 18 km

Boka här

Öppna kontaktformulär