Förfina sökningGavina

Gavina

En pärla strax utanför Siena där det serveras goda hemlagade middagar. Det mesta av råvarorna kommer från egen odling. Huset är en liten gård från 1300-talet. Sergio och Lorena har själva renoverat alla sex rummen med tillhörande badrum. Stor omsorg och hantverkskunnande har lagts vid att bevara miljön så genuint toscansk som möjligt. Läget är lantligt, mitt i naturen vid foten av berget Monte Maggio. Silhuetten av staden Siena syns vid horisonten. På sommaren erbjuder den lilla mosaik- och terracottaklädda poolen svalka och när det är kallt kan man värma sig vid den stora öppna spisen i sällskapsrummet. Gården odlar grönsaker och har höns, gäss och kaniner.

Lantligt och avskilt, samtidigt mycket nära till medeltidsstaden Siena med stort utbud av sevärdheter, affärer och restauranger. Till San Gimignano – Toscanas Manhattan – är det endast 35 km.

Avstånd: Siena 10 km, Florens 60 km, Pisa 160 km, Bologna 170 km, Rom 240 km, Milano 360 km.

 
 
BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Boende i dubbelrum.

Cirkapriser:
Dubbelrum: 900 – 1600 kr/natt inklusive frukost.

Sänglinne och handdukar ingår.
Pris på förfrågan.
Hyrs ut veckovis eller minst tre nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Lantligt och avskilt, samtidigt mycket nära till medeltidsstaden Siena med stort utbud av sevärdheter, affärer och restauranger. Till San Gimignano - Toscanas Manhattan - är det endast 35 km.

Avstånd till städer: Siena 10 km, Florens 60 km, Pisa 160 km, Bologna 170 km, Rom 240 km, Milano 360 km.

 
Siena med omnejd
10 personer
Pool
Restaurang 0 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär