Förfina sökningHos Alina

Montalcino hos Alina

Montalcino är en muromgärdad medeltida stad som ligger högt med utsikt över Val d’Orcia och de bördiga kullarna där det världsberömda röda vinet Brunello di Montalcino produceras. Mitt i byn förmedlar vi boende hos en charmig och hjälpsam äldre dam, Signora Alina, längs med en medeltida bygata. Lägenheten har en enastående vy från en stor takterrass.

Staden är vital, med cirka 5000 invånare och har flera kaféer, trattorior, restauranger, affärer samt sevärda kyrkor. Vid det långsmala torget ligger ett suggestivt gammaldags vinkafé, “1888”. Där och på Enoteca la Fortezza kan du provsmaka traktens viner från över 200 producenter! På bara en timme är ni vid kusten vid Grosseto, antingen du åker med egen bil eller med buss. 

Tema Toscana och de gäster som varit hos Alina kan varmt rekommendera detta val för dig som vill bo genuint, inte lyxigt, i ett mindre toskanskt samhälle till ett bra pris. Obs! Kontakta oss om ni är fler än två personer. Det går att vara flera genom att även boka nedervåningen i huset.

Avstånd: Siena 40 km, Florens 110 km, Pisa 160 km, Rom 210 km, Milano 405 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Antik lägenhet i Montalcino för två personer. Cirka 70 m². Sovrum med en delbar dubbelsäng i alkov. Litet tvättrum i anslutning med handfat (ej dusch och WC). Badrummet ligger mitt emellan de båda rummen. Vardagsrum med öppen spis, tv och matplats och ett litet kök bredvid. Stor terrass med utsikt över hustak och Val d’Orcia.

Pris: 6 700 kr – 12 200 kr

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag. Under lågsäsong minst 4 nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Boende mitt i den berömda vinstaden Montalcino.

Avstånd till städer: Siena 40 km, Florens 110 km, Pisa 160 km, Rom 210 km, Milano 405 km.

Val d'Orcia
2 personer
Självhushåll i stad
Restaurang 0 km
Wi-Fi
Vinprovning kan beställas

Boka här

Öppna kontaktformulär