Förfina sökningLucia

Lucia 

Ett paradis skapat av ägarinnan Lucia med familj, mitt i Chianti nära pittoreska byn San Donato in Poggio och inte långt från den lite större byn Barberino Val d’Elsa. En grupp utsökta hus på en kulle i en välskött trädgård med utemöbler i korg och smide. Vacker pool med fontän i mitten som delas av gästerna. En av villorna har dessutom en privat pool.

Vi på Tema Toscana känner ägarfamiljen personligen och här hyr vi sedan många år ut boende i varierad storlek med självhushåll.

På godset kan sammanlagt ett sextiotal personer få plats.

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Lucia 2 p Lägenhet på bottenplan med panoramautsikt och uteplats. Vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök med diskmaskin och ugn, ett sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och dusch.

Primavera 4 p Lägenhet i två plan. Ett vardagsrum med uteplats och ett fullt utrustat kök med diskmaskin och ugn. På övervåningen finns två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt ett badrum.

Bacco I 4 p Lägenhet på bottenplan med uteplats och fantastisk utsikt. Ett stort vardagsrum, matsal, ett fullt utrustat kök med diskmaskin och ugn, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt ett handikappanpassat badrum. Lägenheten lämpar sig särskilt för familjer med små barn samt rörelsehindrade.

Bacco II 4 p Lägenhet på bottenplan med uteplats. Ett dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar. Vardagsrum med fullt utrustad köksdel med diskmaskin och ugn samt ett badrum.

Alba 4 p Lägenhet i två plan med uteplats. Ett stort vardagsrum och en matsal. Fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn och tvättmaskin. På övervåningen finns två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar samt ett badrum.

Meriggio 4 p Stor lägenhet i två plan med uteplats. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med matsal, ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn och tvättmaskin. På ovanvåningen finns ett dubbelrum och ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum.

Tramonto 4 p Lägenhet i två plan med uteplats. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med öppen spis, en stor matsal, ett fullt utrustat kök med diskmaskin och ugn samt ett badrum. På Övervåningen ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum.

Vespro 4 p Lägenhet i två plan med uteplats. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med öppen spis, en matsal, ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn och tvättmaskin. På övervåningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett loft med två enkelsängar samt ett badrum.

Solatio 4 p Lägenhet i två plan med uteplats. På våningen längst ner finns ett kombinerat vardagsrum/matsal med öppen spis. En halv trappa upp finns ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn och tvättmaskin samt en uteplats. På bottenvåningen ligger ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum med ett badrum.

Palagetto 4 p Stor exklusiv lägenhet i två plan med antika möbler. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med öppen spis och ett fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn och tvättmaskin. På övervåningen finns ett stort sovrum med dubbelsäng och ett stort badrum, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum.

Torre Vecchia 10 p Villa med fyra sovrum med varsitt badrum (1 rum med två enkelsängar, 2 dubbelrum samt en familjesvit med 1 dubbelsäng och 2 enkelsängar). Extrasäng kan ställas in på begäran. Fullt utrustat kök, vardagsrum med öppen spis, en matsal inomhus plus en stor, ljus matsal i veranda med utsikt över poolen. Stor privat trädgård med sittplatser. BBQ på förfrågan. Gemensam pool med boende i andra villor på gården.

Castro 10 p Magnifikt residens med egen parkering, egen park och egen pool. Bottenplan: Stort sällskapsrum med stora vackra fönster och öppen spis, matsal med öppen spis, litet vardagsrum med TV, stort välutrustat kök med frukostrum samt diskmaskin och ugn. 1 dubbelrum med privatbadrum. Övervåning: 2 dubbelrum med varsitt privat badrum samt dörr med utgång till stor balkong, tvättmaskin.  2 dubbelrum (delbara sängar) med varsitt badrum (det ena i direkt anslutning till rummet, det andra utanför rummet) och med tillgång till balkong.

Sänglinne och handdukar ingår.
Pris på förfrågan.
Hyrs ut veckovis eller minst tre nätter vid fester, bröllop och företagsarrangemang.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

STÄDER & AVSTÅND

Boendet är strategiskt beläget mellan dalgångarna Elsa och Pesa och omgivet av skogar, vinodlingar och olivlundar. Spår av etrusker finns det många av i omgivningarna. Senare, under medeltiden, hade  pilgrimsleden Via Francigena med Rom som utgångspunkt stor betydelse här. Närmaste by med välrenommerade trattorior och restauranger samt affärer ligger 2 km bort.

Avstånd till städer: Florens 30 km, Siena 40 km, Pisa 120 km, Bologna 130 km, Rom 290 km, Milano 330 km.

 
Chianti
Cirka 60 personer
Pool
Självhushåll
Matlagningskurs kan beställas
Restaurang 0 km
Wi-Fi

Boka här

Öppna kontaktformulär