Förfina sökningFiesole

Boka lantgård Florens

Ljuvlig lantgård med anor från 1400-talet, på kullarna runt Florens. Här odlas med ekologiska metoder och sunt tänk och här strövar djur. Gårdens ägor sträcker sig på en yta av 300 hektar som främst används för odling av oliver och produktion av jungfruolja och Laudemio –  en prestigefylld olivolja som går på export över hela världen. Gården är familjeägd och har i generationer vårdats av kända adliga släkter, idag familjen Fulcis. 

Panoramautsikt över Toscanas typiska landskap och kullar. Strövtåg utanför knuten. Tillgång till fin pool i trädgården. På gården finns restaurang och en liten butik med lokala produkter. 

Platsen är minst sagt historisk. Det var hit medeltidens och renässansen konstnärer, målare, ingenjörer och arkitekter sökte sig för att få inspiration. Boccaccio och Michelangelo har varit här och det var på dessa kullar Leonardo Da Vinci experimenterade med sina första flygmaskiner.

Gården är idealisk för privata grupper och företag som söker en vacker, genuint lantlig miljö, samtidigt med närhet till Florens. Stämningen är familjär och varm och här ordnar vi också gärna fest och bröllop för våra kunder.

Till Florens centrum tar det 20 minuter. En kommunal buss går att nå på gångavstånd, med flera dagliga avgångar. Utflykter kan arrangeras med vandringar, olivoljeprovningar, pic-nic mm.

Närheten till Florens och de goda kommunala kommunikationerna gör denna gård till en efterfrågad pärla! Gården ligger också på gångavstånd till den pittoreska byn Fiesole där restauranger och kafér finns.

Avstånd: Fiesole 2 km, Florens 8 km, Siena 80 km, Pisa 98 km, Bologna 109 km, Rom 275 km, Milano 315 km.

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Boende med B&B och/eller självhushåll
Pris på förfrågan

Hyrs ut veckovis eller minst tre nätter.
Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

AVSTÅND

Närheten till Florens och de goda kommunala kommunikationerna gör denna gård till en efterfrågad pärla! Gården ligger också på gångavstånd till den pittoreska byn Fiesole där restauranger och kafér finns.

Avstånd till by/städer: Fiesole 2 km, Florens 8 km, Siena 80 km, Pisa 98 km, Bologna 109 km, Rom 275 km, Milano 315 km.

Florens med omnejd
70 (+ ca 20 extrasängar)
Pool
Självhushåll i vissa bostäder
Restaurang 0 km
Wi-Fi
Produktion av olivolja

Boka här

Öppna kontaktformulär