Förfina sökningFalfi

Stiligt resort i varma, jordnära toner mellan Pisa och Florens i området kring Empoli och Montaione. Här finns allt för en bekväm vistelse, med makalös utsikt över Toscanas typiska landskap och vackra kullar. Omgivningen består av 1 100 hektar orörd natur med vinfält och olivträd som sträcker sig så långt ögat kan nå. Samtidigt är det nära till Florens och andra kända besöksmål som Siena.  

Gården har ett stort wellnesscenter med gym, bastu och uppvärmda inomhus- och utomhuspooler, generösa loungeytor, bar och mötes- och festlokaler. Här finns tre restauranger, varav en mer enkelt rustik och klassisk. På området ligger också en känd golfbana med tillhörande klubbhus.  

Läget och närheten till internationella flygplatser gör gården till perfekt plats för företagsevent. Här arrangerar vi företrädesvis större event, bröllop och släktsammankomster. Här har vi också arrangerat yogaretreats. Möjlighet finns att även boka aktiviteter direkt i anslutning till boendet, såsom matlagningskurs och spabehandlingar. Cyklar finns att tillgå och härliga vandringsleder rakt utanför dörren. Det går även att boka ridning.

Boende i bekväma moderna rum i anläggningens huvudbyggnaden samt i det varsamt renoverade tobakslagret, då i mer traditionell toskansk stil. Samtliga rum har luftkonditionering, minibar och satellit-tv. Vissa rum har balkong. 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

Boende med B&B
På förfrågan tillgång till mötes- och festlokaler 

Utomhuspool samt stort wellnesscenter med både inom- och utomhuspooler.

Hyrs ut minst tre nätter.

Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information. 

 

STÄDER & AVSTÅND

Inbäddat i trakterna kring Montaione med vidunderlig utsikt över de toskanska kullarna. Närhet till både Pisa och Florens. Läget är också idealiskt för utflykt till vackra Siena som nås på en och en halv timme.

Avstånd till städer: Pisa 55 km, Siena 68 km, Florens 82 km, Bologna 160 km, Rom 300 km, Milano 340 km.

Empoli med omnejd
Cirka 300 personer
Flera pooler
Restaurang 0 km
Wi-fi
A/C
Vingård på ägorna
Stort spa med uppvärmda pooler
Golf 0 km
Yoga kan arrangeras
Husdjur välkomna mot avgift i vissa rum

Boka här

Öppna kontaktformulär