Förfina sökningSan Martino

San Martino

Smultronställe utanför vinstaden Montepulciano i södra Chianadalen. Ägarna Karin och Antinio är två före detta modedesigners från Milano. De har förverkligat sin dröm att bo på landet och har gradvis förverkligat en helhetssyn, ekologiskt och estetiskt. Via en extern trappa kommer man till en övre del av huset med två rum på varje våningsplan, totalt fyra rum. Rummen är spatiösa, härligt målade och bekvämt inredda. I ett angränsande byggnad finns ytterligare ett rum samt en lägenhet (utan kök).

Utsikten är mot Montepulciano och omgivande natur. Här odlas saffran och av oliverna görs en fin olivolja som finns till försäljning i vackra lerkrus. På sköna terrasser kan du sola och njuta av 1500 medicinska plantor och 200 rosor planterade i anslutningen till den biologiska poolen. För att garantera klart vatten töms poolen vintertid och vattnet avgränsas från plantorna med en barriär av trä, så att roboten som håller poolen ren inte behöver komma åt vegetationen och störa grodorna som hör till systemet.

Toskanska, vegetariska middagar kan fås på beställning. Frukostarna är uppskattade med hembakat bröd. 

Närheten till Montepulciano (0,3 km), Pienza, Bagno Vignoni gör detta till en pärla! Läget är praktiskt då det  är relativt nära till A1, Autostrada del Sole, som förbinder Rom med Florens-Bologna-Milano. 

Avstånd: Siena 60 km, Florens 115 km, Rom 185 km, Pisa 195 km, Bologna 210 km, Milano 410 km

BOENDEBESKRIVNING & PRIS

Cirkapriser:

Dubbelrum: 2 600 – 3 300 kr/natt
Priset är inklusive frukost.
Hyrs ut minst 3 nätter.

Pris på förfrågan.
Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

AVSTÅND

Närheten till Montepulciano (0,3 km), Pienza, Bagno Vignoni berikar vistelsen. Läget är praktiskt då det inte är långt till A1, Autostrada del Sole, som förbinder Rom med Florens-Bologna-Milano. 

Avstånd till städer: Siena 60 km, Florens 115 km, Rom 185 km, Pisa 195 km, Bologna 210 km, Milano 410 km

Södra Val di Chiana
10 personer
Biologisk pool
Vegetariska matlagningskurser
Restaurang 0 km
Wi-Fi
A/C

Boka här

Öppna kontaktformulär