Förfina sökningCornino

Cornino

Välskött familjeägd lantgård mitt i Chianti, med anor från 1650-talet och egen produktion av olivolja. Här förmedlar vi tre bostäder i markplan, sammanlagt finns plats för 11 personer inräknat extrabäddar. Perfekt för ett sällskap som vill samlas och samtidigt ha möjlighet att dra sig undan. Bostäderna är enkelt och fräscht inredda. Varje bostad har en privat uteplats med möbler och parasoll.

Bostäderna har aircondition som drivs av ägarnas egenproducerade solenergi från solpaneler. I trädgården finns pool med solstolar och pergola för skugga. Här finns också gemensam grillplats och möjlighet att tillsammans njuta av middagar och solnedgångar. 

Gården har ett högt läge och milsvid utsikt över de mjuka toskanska kullarna, med vingårdar, vinfält och olivlundar. San Gimignano syns i fjärran och man anar även Monteriggioni och Volterra. Fina vandringsleder direkt utanför knuten.

Gården är belägen mitt i kända Chianti Classico som har den svarta tuppen som kvalitetssymbol och runtomkring finns många vingårdar. Lilla medeltida byn Castellina in Chianti nås med bil på tio minuter och här finns såväl restauranger som matvaruaffärer. 

Ägarna Gino och Eva är bosatta på gården och när de finns på plats är de tillgängliga för frågor om utflykter, råd och tips. De driver även ett mat- och aktivitetscenter kallat Vallechianti i närheten och möjlighet finns att ordna till exempel matlagningskurs och vinprovning. Cyklar finns för uthyrning och vandringskartor finns att tillgå.

Kontakta oss för mer information.

 

PRIS & BOENDEBESKRIVNING

genhet Lago (2+1 p) 58 kvm: Hörnlägenhet med härlig utsikt från samtliga rum. Ingång från altan till vardagsrum med divansoffa, fåtöljer, TV och stereo och en puff dvs utfällbar extrasäng. Högt i tak med härlig rymd. Rymligt välutrustat kök med matbord. Gasspis, ugn, diskmaskin, kylskåp med kylfack, kaffebryggare och vattenkokare. Ett rymligt sovrum med en king size-säng. En halvtrappa upp badrum med dusch. Strykjärn, elektrisk fläkt, hårfön. Möblerad liten altan med underbar utsikt. Altanen gränsar till lägenhet Panorama
Pris: 6 000 - 6 950 kr (+1000 kr/p i extrabädd)

Lägenhet Panorama (2+2 p) 70 kvm: Ljus lägenhet i markplan. Ingång till ett kombinerat vardagsrum och kök. Vardagsrummet är möblerat med bäddsoffa, fåtöljer, TV och stereo. Fullt utrustat kök med matbord. Gasspis, ugn, diskmaskin, kylskåp med frysfack, kaffebryggare och vattenkokare. Rymligt sovrummet med en queensize - säng samt en enkelsäng. I anslutning till sovrummet ett stort badrum med dusch. Strykjärn, elektrisk fläkt, hårfön. Stor möblerad uteplats med fantastisk utsikt under pergola, behagligt för varma dagar. Altanen gränsar till lägenhet Lago.
Pris: 6 000 - 6 950 kr (+1000 kr/p i extrabädd)

Lägenhet Olivo (2 p) 60 kvm alternativt Olivo (4 p) 80 kvm: Ljus och sval lägenhet. Ingång från terrassen leder till ett stort kombinerat vardagsrum/kök med soffa, fåtöljer TV och stereo. Högt i tak.Stort matbord med plats för 11 personer. Fullt utrustat kök. Gasspis, ugn, stort kylskåp kombinerat med liten frys, kaffebryggare och vattenkokare. Loft med charmigt sovrum med en queensize-säng (160 cm). Badrum med toalett och dusch. Strykjärn och hårtork. Lägenheten har två privata möblerade uteplatser en vid entrén och en på gräset i olivlunden. Olivo (4 p): På särskild begäran och mot tilläggskostnad, kan ytterligare ett sovrum med två stora enkelsängar kombinerat med badrum med dusch öppnas upp och lägenheten hyras ut till fyra personer. 
Pris 2 personer: 6 000 - 6 950 kr 
Pris 4 personer: 9 000 - 9 950

Sänglinne och handdukar ingår.
Hyrs ut veckovis lördag - lördag.
Babysäng och barnstol finns att låna.
Priserna varierar beroende på säsong.
Kontakta Tema Toscana för mer information.

STÄDER & AVSTÅND

Gården är belägen mitt i omtalade Chianti Classico och härifrån går att göra dagsutflykter till alla väderstreck i Toscana. Lilla medeltida byn Castellina in Chianti med restauranger och mataffärer nås med bil på tio minuter. 

Avstånd till städer: Castellina in Chianti 8 km, Siena 25 km, Florens 50 km, Pisa 105 km, Bologna 170 km, Rom 255 km, Milano 340 km, 

Chianti
8 + 3 personer
Pool
Självhushåll
Restaurang 8 km
Wi-Fi
A/C
Olivgård

Boka här

Öppna kontaktformulär